entry dogurmak 

kapat
  1. sozlugun ebesi yardımıyla entry dünyaya getirmektir. yağmurlu ve karanlık bir gecede tohumu atılan entryler vardır ki onlar okuyanı sevindirmez. bir de bilinçli entry doğurmak vardır ki bol bol bakıp "bu benden çıktı" diye seni, "ne güzelde doğurmuş" diye okuyanı sevindirir.

allah analı babalı büyütsündür.
    #3629864 (bizkitch, 06.07.2008 23:36)
  2. (bkz: maymundan 5 dakika önce çıkan entry ler)
    #3629887 (templar, 06.07.2008 23:39)
  3. (bkz: sözlüğün kukusu) *
    #3629896 (naif, 06.07.2008 23:41)
  4. (bkz: tipsizlikten 6 ay yatacak entry ler)
    #3629909 (crysania, 06.07.2008 23:42)
  5. (bkz: entrylerim benim cocuklarim)
    #3629911 (jikase, 06.07.2008 23:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry dogurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry dogurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry dogurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry dogurmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » aids asisi » times meydani » yaran canli yayin gaflari » bir sarkiyi ust uste 30 dan fazla kez dinlemek » etimoloji » das lied von der erde » twilight of the thunder god » seovi » from hell » pazar gunu seni kilisede goremedim john » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sen git kardesin gelsin » 2029 » gustav mahler » huseyin ali riza albayrak » yemekteyiz nika » ameleperver cemiyeti » 24 ocak 1980 » butun gece » mehmet cakir » baskin oran