entry den karakter tahlili 

kapat
  1. ki$inin girdiği entry'deki özelliklere göre, mesela ş mi yoksa $ mı yapıo, virgülden sora bo$luk bırakıo mu vb. durumlara bakılarak yapılacak tahlildir... ne derece doğru yapılır bilinmez... *
    #195832 (hadiii, 24.04.2006 23:58)
  2. imla ve noktalama hatalarından daha çok entry(ler)in içeriği ile yapılması gerektiğine inandığım tahlil çeşidi.
    #348829 (hafiye, 15.06.2006 21:08)
  3. (bkz: entryden cinsiyet tayini)
    #348853 (white pages, 15.06.2006 21:17)
  4. (#345675)

janjan : pirinç, okunma filan böyle batıl inançları olmayan biriyim! gusül abdesti de alabiliyorum ayrıca.

karıya kıza yüz vermeyen bir tipim, benim için hayatta daha önemli şeyler var! bu arada üniversitede de taş gibi hatunlarla yatıp kalktım o başka, hafiften çapkınım yani. *
    #348887 (don kişot, 15.06.2006 21:27 ~ 16.06.2006 01:12)
  5. (#458581)

muhalefet bir karaktere sahibim.

ayrica
    (#307164)
    (bkz: bu ne perhiz bu ne lahana tursusu)
    #461218 (optimus prime, 26.07.2006 01:05 ~ 01:28)
  6. sözlükte bir yazarın arama fasilitesi kullanılarak girdiği entrylere ve iligi duyduğu konu başlıklarına ulaşıldığında ve entry içerikleri de sistematik bir şekilde okunduğunda, sözlükten, yazarların karakter tahlili yapılabilmesinin olanaklı olabileceğini ileri süren önerme veya tespit.
    #663530 (arcadian, 24.09.2006 23:50 ~ 23:53)
  7. (bkz: idrar dan entry tahlili) *
    #1442838 (organizma, 23.03.2007 01:51)
  8. birkac gundur sozlukte cokca itibar goren olay. silik yazarlar canlanir birden, ya da birinci nesil bir yazar cikar ortaya "azmettim, oturdum tum entrylerinizi okudum; iste siz busunuz" diye yazar basliklarinin altina doker icini. entryden karakter tahlili yani sira derin sozluk dedikodulari da yer alabilir bu eserlerin muhteviyatinda.

(bkz: iyi ki celebrity degilim lan sozluk)*
    #1609224 (unusual suspect, 05.05.2007 01:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry den karakter tahlili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry den karakter tahlili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry den karakter tahlili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry den karakter tahlili. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » benim adim tatar ramazan ben bu oyunu bozarim » ava adore » senet » tamam simdi siktirin gidin » murat karayalcin vs melih gokcek » yabancilar sube mudurlugu » anal seks kullanim kilavuzu » qaqas » armani black code » konya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » empoli » mahfel » captain hook » bir kizin seksten aldigi zevk 40 kat daha fazla » ameleperver cemiyeti » seni kendimden bile kiskaniyorum » caglar keyder » yunanistan » sevmedigi halde birlikte olmak » creep