entry den cinsiyet tayini 

kapat
  1. sozlukteki uuserlarin bayan mi erkek mi oldugunu bilmemek başlığına çözüm arayan yazarın vardığı son nokta,stratejik öneri...
    #83108 (panapa, 22.02.2006 21:39)
  2. yazar samimiyse yazdıklarında doğru tahmin edilebilir durum...
    #327078 (white pages, 08.06.2006 00:48)
  3. bir internet ortamında da yapılmasa şaşkınlıktan öleceğim tahmin. Akdenizlilik var, libido var, tutku var bizde, bak yine kötü oldum.
    #327089 (sayborglardasever, 08.06.2006 00:52)
  4. (bkz: sözlükte bayan aramak)
    #1511591 (burakker, 10.04.2007 01:31)
  5. (bkz: el falı bakılır)
    (bkz: itinayla tarot açılır)
    entry den cinsiyet tayini yapılır.

(bkz: serbest çağrışım)
    #1511600 (kahvekremasi, 10.04.2007 01:33)
  6. baslik: oyuncak ayi

27- ay böyle tüylü mü tüylü, $eker mi $eker bi$iy. bunlara sarilip uyunmasi çok quzel olur. aa benim tonti$im nerde bu arada? tontii$! (bayan yazar)

28- kardesimin ikide bir odamda unuttugu yaratik. sevgililer günlerinin en büyük kurtaricisi. (erkek yazar)
    #1511648 (goliath, 10.04.2007 01:53 ~ 01:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry den cinsiyet tayini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry den cinsiyet tayini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry den cinsiyet tayini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry den cinsiyet tayini. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » zulum » ko tu sa » the queen » masaya vurmak » tool of the devil » turkiye sozluk » kabare dev aynasi » moderasyon uyuma sozlugune sahip cik » epirojenez » cem yilmaz dvd sinden boot almaya calisan pc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » seni kendimden bile kiskaniyorum » cehennemin girisindeki olasi yazilar » dersim isyani » ceto » kaso » lasagne » convertible » ekvador » selena » online yazarlar