entry de bahsi gecen sorun durum incelendi 

kapat
  1. yeni bir entiri silinme sebebidir.
    formata aykiriliklarla ilgili girilen entirilerin silinmesiyle ilgili verilmektedir bu sebep moderasyon tarafindan.
    moderasyonun duzgun yaklasimi adina onemlidir, aferindir.
    #1980323 (yasakani, 21.07.2007 19:22 ~ 16.06.2008 22:16)
  2. (bkz: susturucu)
    #2160718 (laedri, 19.08.2007 17:14)
  3. entariyi silen moderatör hakkında ipucu veren silinme sebebidir.

aynı durumda hiçbir şey belirtilmeden de silinebiliyor sözü edilen entari,
    bu not iliştirilerek de.

güzel bir yaklaşımdır.
    #3547396 (yasakani, 16.06.2008 22:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry de bahsi gecen sorun durum incelendi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry de bahsi gecen sorun durum incelendi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry de bahsi gecen sorun durum incelendi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry de bahsi gecen sorun durum incelendi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » mikail jackson » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » gokcek vs karayalcin » kurt olmak » ismmmo » hikmet gulmez » her konuda bir fikri olan insan » sidiouss » dancer in the dark » togo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » olasi fotomac mansetleri » igrenc espriler » shy » basliklari alt alta okumak » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » recep tayyip erdogan » huseyin uzmez » wo hu cang long » universite » zbh