entry butonlarinin emir cumlesi kurmasi 

kapat
  1. bkz butonunu denerseniz rahatlıkla görebileceğiniz hadise.
    metni seçmeden bkz butonuna basın,
    o size şunu söyleyecektir;
    - önce metni seç sonra tuşa bas!!!!!!!!!
    insanı rencide eden üsluptur.
    korkutur,
    sindirir...
    sanki cümlenin sonunda gizli bir bkz vardır; *
    #62634 (sıçtırtma lamasına, 12.02.2006 04:12)
  2. (bkz: ananı da al git burdan)
    #70561 (soz ucar yazi kalir, 16.02.2006 14:52)
  3. (bkz: entry butonuna kusmek)
    #71044 (dramtatatam, 16.02.2006 20:46)
  4. bir de tumunu getir vardır ki acaba ben mi getiriyorum, birisi hazırlayıp da bana mı sunuyor şeklinde düşünmemize neden olur. sanki o butona basınca sözlüğün içinden "tu yazıklar olsun sana, bi şeyi getiremedin. en iyisi ben toparlayayım" dediğini duyar gibi oluyor insan. en azından ben oluyorum. oha falan olmaktansa böyle olurum daha iyi. *
    #115066 (july4th, 15.03.2006 00:00)
  5. bu ne kendini bilmezlik! dedirten olay.
    #195446 (tereyagliiskender, 24.04.2006 21:27)
  6. buraya entry gir cümlesindeki emir kipini ise aramızda ciddiye alan ve her okudugu baslıga cevap yazmak icin caba harcayanlar vardır ki allah cok merci onlardan
    #684151 (tiz kellesi vurula, 01.10.2006 20:04)
  7. (bkz: ciddi butonlar)
    #684220 (donudusmusasker, 01.10.2006 20:25)
  8. asker kökenli olduğu düşünülen butonlardır.
    Sözlükte lakaytlık istmezler.
    #3604985 (blackhole, 01.07.2008 13:59)
  9. ekle butonun köpege davraniyormus gibi davranmasi olayidir.
    yazariz diye sözlügün üstümüze gelip, bizi bu sekilde rencide ederek ezmesine göz yuman bizler, bu durumdan gayet hosnut bir sekilde yazmaya devam ediyoruz. askeriyede kogus cavusunun "yatagini topla!" komutuyla es degerdedir.

(bkz: emredersiniz)
    (bkz: ekledim)
    #3604997 (kültürsüz dinazor, 01.07.2008 14:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry butonlarinin emir cumlesi kurmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry butonlarinin emir cumlesi kurmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry butonlarinin emir cumlesi kurmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry butonlarinin emir cumlesi kurmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » morten gamst pedersen » beyaz show » amirim izin ver yumrugumla oldureyim » kib aeo seovi » kedi sever yazarlar » kopekler ve zenciler giremez » gorevi kotuye kullanma » cek git bebegim » gulumse » rozeti takar takmaz mahkeme kapisan kosan chp » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mabeyn feriki » tramvayda bir hanimefendiye yer vermek » kadikoy e gelen galatasarayli futbolcunun ruh hali » sen git kardesin gelsin » serdar kurtulus » mujdat gezen » taylan cemgil » cuneyd suavi » hata kodu 81000306 » yasarken degil oldugunde meshur olmak