entry begenmeyen simarik kizlar 

kapat
  1. yazdığınız entry nin bir ucu onlara ister istemez dokunur ya da dokunmuş gibi yapmak isteyen kızlardır. samimiyetleri kimi zaman tartışılır:

ş.k. = şımarık kız
    sado = sadettin

ş.k. = aa sadettin bey şimdi olmadı ama bkz. bik bik nol lu entry de gönderme yapmışsınız amaaa. bu tür kızlar bunlardan rahatsız olur.
    sado = ay otoriteanımcığım hayatın gerçeği bu ama, ona buna dokunacak diye yazmamak olmaz ki.
    ş.k. = ya aslında ben yazılarınızı beğeniyorum hatta çok gülüyorum ama hani başkaları ne der diye uyarmadan edemedim.
    sado = o entry de tıknaz, şişman ve sevgilisi terk etmiş diyor zaten, eminim ki siz öyle değilsiniz kuzum, takmayın bunları ama editlerim sizin için.
    ş.k. = ya ben de yeni ayrıldım ama fiziğim düzgün yani, bilemiyorum yani, sadettin? orda mısın? sadooo?

hamiş: ben de bilemiyorum *
    #3137880 (sadettin kanyak, 14.03.2008 16:00 ~ 16:01)
  2. çok şekersin denmeli ve arkaya bakmadan kaçmalıdır kişi, zira sinirlerini bozarsanız sizi eksi oy manyağı yapması an meselesidir.
    #3138067 (sadettin kanyak, 14.03.2008 16:35)
  3. askerde sevgilisini boynuzlayıp da aynı konudaki başlığa girilen entryleri eksileyen kızlardır. Tekrar söylüyorum kazığa oturtulmalıdırlar.
    #3138072 (KIZILMASKE, 14.03.2008 16:36)
  4. feminist kızlardır, kadınlar hakkında açılan bir başlığın içeriğine bakmaksızın eksi butonuna defalarca basılır. aylarca eksilenen yazar yorumları günün birinde rasgele okunduğunda "aaa şukelaaaa" denilip iyi oy verilir ve dudaklar yarım hilal şeklini alıp sırıtma pozisyonuna geçilir.
    #3138088 (pcmuhendis, 14.03.2008 16:39)
  5. entryisini beğendirmeye çabalayan 'sıfır' yoksa, sorun edilmemesi gereken, herşeye burnunu sokmayı artık hayatının, karakterinin parçası yapmış hatun kişilerdir. fersah fersah kaçılası.
    #3138101 (joker da, 14.03.2008 16:41)
  6. neden entry lerin beğendirilmeye çalışıldığını anlamadığım şımarık kızlardır.
    #3138123 (uretim cini, 14.03.2008 16:46)
  7. dövülmesi gereken insan yavrusu...
    #3138181 (ceysaxxx, 14.03.2008 16:57)

© 2008 - uludağ sözlük

entry begenmeyen simarik kizlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry begenmeyen simarik kizlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry begenmeyen simarik kizlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cool cat » yaran futbol spikeri replikleri » fc metalist kharkiv » ozlenmemek » almeira » kiz olmanin guzelligi » ricardo diaz » ikeda » sosyalizm » kontiki » cotton eyed joe » 0 alacagim diye aglayip 95 alan kiz » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » rabindranath tagore » kansas city shuffle » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bang bang » besiktaslilik » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » hanim kos bu sefer memeyle bozdular kafayi » fk kharkiv » eskisehirspor un naci transferi » mircea lucescu » beyhan caliskan » para babasi » emo musun allah baska dert vermesin » circle of cysquatch » believe » genelkurmay bu kez hesap versin » wanted » microsoft