entry bagislamak 

kapat
  1. aklına devamlı çeşitli konular hakkında yazılabilecek entry'ler gelen, kaynağı bol yazarların sözlük kalitesi için yapmaları gereken bir bağıştır aslında.

bir yazarı incelersiniz, en iyi entry'leri falan derken, anlarsınız ki garibim zirve yazari, işi gücü zirve başlıklarına, yazar başlıklarına entry girmek bunlar hâricinde de bkz. yazarlığı yapmak...ama işte seviyorsunuz da keretayı...bu durumda yapabileceğiniz şey aklınıza gelen entry'yi o yazarla paylaşmak, "şu başlığa şunu yazsana, bak çok yakışacak" demek.

üstüne bir beğenilir, istatistiklere falan girerse "abi milli oldum, allah senden rÂzı olsun" diye msn'inizi aşındırması da mümkündür.

siz de işlediğiniz bu büyük sevap(!) sonrası "kendimi geçtim, artık insanları listelere sokuyorum, güzel yazılar yazmalarını sağlıyorum" diye gereksiz gereksiz düşünürsünüz.

organ bağışının sözlük versiyonu. yapılması tavsiye.*
    #1712612 (gothic evil, 01.06.2007 16:16 ~ 16:18)

© 2008 - uludağ sözlük

entry bagislamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. entry bagislamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry bagislamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en iyi yabanci filmler » ekmek arasi lavas » metin tekin » suyun ticarilesmesine hayir platformu » bosanmis kadina key vermeyen zihniyet » sadece yabanci programlari seyreden entel insanlar » yaran fikralar » en iyi kitap baslangiclari » omer saybir » sozluk bana is bul lan allahsiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci