entertained 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. are you entertained

© 2008 - uludağ sözlük

entertained başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entertained ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entertained nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ustu paris alti amsterdam » purple » jean amerika nin salvaridir » sozlukten kiz indirmek » anilingus » delivery at frontier » duran toplarin usta ismi » o ruzgar » ben » 311 » memur olmak » serefsiz diferansiyel denklemler » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » tugce becerikli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokhan saki » baslik sayi uyumu » arkadaslik ile sevgililik arasindaki ince cizgi » pallacanestro treviso » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » transseksuel guzellik yarismasi » puvedibuvi » ince uzun parmakli zarif eller » bilgisayar » favori filmi recep ivedik olan insan » bugsbunny » page hamilton » encarta » dunyanin en yasli bakiresi » kirli