enternasyonel anadolu kosusu 

kapat
  1. 6 eylül günü istanbul veliefendihipodromunda koşulacak olan ingiliz atlara mahsus koşudur. kesin kayıtlar ise şöyle:

fairson
    harputlu gaggos
    just for osman
    oglumemre
    FAMILIAR TERRITORY (GB)
    HAPPY BOY (BRZ)
    HEARTHSTEAD MAISON (IRE)
    SANTIAGO (GER)
    THUNDER STORM CAT (USA)
    #3889187 (fakespeare, 29.08.2008 21:49 ~ 21:50)
  2. dünyanın en iyi aygırı olan storm cat'in yavrusu thunder storm cat ile peintre celebre yavrusu hearthstead maison, ingiltere'de derby kazanmış olan cape cross'un yavrusu familiar territory, kosturan'ın da babası olan highest honor'un yavrusu santiago'nun ülkemizde kum pistin şampiyonu fairson ve son zamanların kumda en formda ismi olan oglumemre ile kapışacakları yarıştır. rakiplerimizin çok kaliteli kan hatlarına sahip olması şansımızı düşürse de bu yarışta gelebilecek iyi bir performans bu atların uluslararası arenaya açılması manasına gelir.
    #3889243 (grand ekinoks, 29.08.2008 22:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enternasyonel anadolu kosusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enternasyonel anadolu kosusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enternasyonel anadolu kosusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enternasyonel anadolu kosusu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» oss cep bilgisayari » isi alisverisi » mozilla firefox » pinar altug un ayaklari » kuran i yere atan kizin sonu » sabriye sayin » misak i milli sinirlari » zerrin egeliler » cumle sonuna nokta koymak » beyza hakan » vtunnel com » suratta ben koparma » sevgiliye gunaydin mesajlari » moldovca » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » fay sahara » psp » irlanda » eski sevgilinin beni hala seviyor musun demesi » galatasaray sultanisi » anal seks » oyun uule oynanmaz buuyle oynanir » peru » bir kadin icin aglamak » entryleri kiz arkadasin takip etmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » maria magdalena » turkiye sozluk » trt nin sanal acilimi » vali konagi » julia dream » windows 7 » ilk turk uzay gemisi » oldugunde cehennemde ilk konusacagin kimse » sozluk yazarlarinin takintilari » turkiye nin en iyi gazetesi