enterezan 

/ 3
kapat
  1. sinema zirvesi'nin organizatörü.
    daha fazla tanıyabilmeyi umduğum, sonsuz saygı duyduğum, omayra'nın kendisini çok çalıştırmakla suçladığı yazar. *
    #489936 (can, 02.08.2006 21:15)
  2. enterezan omayra olric üçlüsünün neferlerinden biri. *
    Meleklikten istifa etmek istese de kabul edilmeyen, kocaman bir yüreğe sahip, dünyanın en içten insanı.
    #493985 (Omayra, 03.08.2006 21:22)
  3. kısa bir süre konuşmuş olmamıza rağmen sıcaklığını hemen hissettirmiş içten yazardır.
    #524324 (yasakani, 11.08.2006 00:43)
  4. sözlüğümüzün organizatör ruhlu ablası.
    #554338 (doksanüç, 18.08.2006 17:57)
  5. cumartesi günleri, nerden iş bulup da, meşgul olabildiğini merak ettiğim yazar? *
    #600020 (olric, 02.09.2006 13:08)
  6. soğuk ve uluslararası uçaklarda kaybettiği leyleği aramakta olan ve beslenme çantasında hediyeleriyle dönmesi umud edilen yazar.
    #679961 (olric, 30.09.2006 12:13)
  7. ve o evleniyoooor..
    şu anki mutluluğunun ve kararlılığının ömür boyu sürmesini dilediğim biriciğim.. iyi ki varsın ...
    #689200 (olric, 03.10.2006 14:45)
  8. bekarlığa veda edecek ve mutlu bir yuva kuracak mesai arkadaşı, yazar kişisi. şimdilerde çok mutlu, inşallah hep böyle devam eder.

(bkz: allah tamamina erdirsin) *
    #689207 (salca, 03.10.2006 14:47)
  9. bursa sinema zirvesi 2 de tanıstıgım yazar ablamız, evlenicekmiş herhalde mutluluklar dileriz.
    #689226 (Rurouni Kenshin, 03.10.2006 14:55)
  10. nihayet evlenecek yazar. ohh be sıra bize geliyor en sonunda. eniştemizi tanımadan sevdiğimi söylesem çok abartmış olmam herhalde.
    #689259 (montajelemani, 03.10.2006 15:07)
  11. bir arif susam edasıyla "aman efendim kimleri görüyoruz" diyerek, uzun süre sonra sözlüğe teşriflerinden pek bir mütehassıs oldugum kişi.
    #948861 (montajelemani, 04.12.2006 18:02)
  12. evlenirken bana haber vermeyen. bir nikah şekerini bile çok gören yazar. o kadar çantamda taşıdım halbuki...
    #1163616 (karga, 16.01.2007 18:18)
  13. evlenip, muradına erdikten sonra, şimdi de anne olacak olmasının heyecanını yaşamaya başlayan yazar.

bir kartal daha doğacak. yeğen geliyor, yeğen..
    #2142005 (salca, 16.08.2007 09:14)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enterezan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enterezan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enterezan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enterezan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» enterezan » bursa karayip korsanlari 2 izleyelim zirvesi » omayra » uuserlerin nicklerinden siir yazmak » enterese etmek » dramtatatam » me too canim » enterhasan » devrim » yazarlar hakkindaki asilsiz dedikodular » mudanya zirvesi » olric » sozlukteki bayan yazarlar » seriatten nefret etme nedenleri » zihniyet » fantastik ulu roman » uludag sozluk un sinif versiyonu » uludag sozluk tavla zirvesi » derek » salca » enteresan nickli yazarlar » panjabi mc » uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 3 » sozluk yazarlarini tek kelimeyle anlatmak » fantastik ulu roman geri donus » araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » ko tu sa » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » cocugunu vaftiz eden musluman » yanal seks » bir savas alani olarak taksim » enderun sevgiler » al 1 de burdan yak » ask » sabah ezaninin insani urpertmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » avatar » mercedes » darussafaka » turk lirasinin degeri » hicbir sozluk yazarini takip etmemek » gulsah » andorra » rocket queen » pelin batu sosyalizmi » im juli