enteresan olmaya calismak 

kapat
  1. bu uğurda saçmalık ötesi başlıklar açmaktır mesela, maksat enteresan olunsundur, olay kişinin içerik eksikliğini kapatma çabasıdır.
    #1173758 (vincentvega, 18.01.2007 20:54)
  2. enteresan olmayan bir şeye "enteresan" demek de buna güzel bir örnektir.
    #1173960 (redwinemania, 18.01.2007 21:49 ~ 23:27)
  3. (bkz: beni enterese etmiyo)
    #1173968 (yanliz cowboy, 18.01.2007 21:51)
  4. (bkz: asdfghjklşi)
    (bkz: nasıl, enteresan olmuş muyum)
    #1173994 (faati, 18.01.2007 21:59)
  5. corapla evde mac yapmak'tan bıkmıştık, yorgunduk, terliydik, elimizi yüzümüzü yıkamaya gitmiştik.. sıvı sabun akmamakta diretiyordu, düğmeye bastıkça akmamakta direnmeye devam ediyordu, en sonunda kardeşimle karar verdik, sivi sabunu sevmeyenler kulubu'ne üye olmacaktık.. o arada babam geldi, "evladım ne bu haliniz?" dedi. "maç yaptık baba, ama bu salak bir gol bile atamadı" dedim. " aah ah, ben olcaktim orda 90 a takmistim.." dedi. baba dedik ne diyorsun, "bize hep dersin düzgün konuşun diye, sen yuttun harfi", "olacaktım" desene şuna dedik. dövdü, " enteresan olmaya çalışmayın lan!" dedi. "lan mı? canın sağolsun" dedik.. ve evden kaçtık.
    #1174007 (kutupsal form, 18.01.2007 22:01)
  6. bir bok yapıyormuşcasına neler dökülür ağzından, mimiklerinden, haraketlerinden bu kişinin. Halbuki karşıdan bakıldığında almış olduğu bok bir hal onu zaten enterasan kılmaktadır. o böyle olmaya devam etsindir çünkü o öyle oldukça her hal ve durumda yanındakilerin şansı yükselecektir. ve ona düşen bok yemek olacaktır.
    #1174374 (alonejuveline, 18.01.2007 23:14)
  7. (bkz: enterasann olunmaz dogulur)
    #1174416 (mulayim, 18.01.2007 23:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enteresan olmaya calismak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enteresan olmaya calismak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enteresan olmaya calismak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enteresan olmaya calismak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » otobusteki imdat cekicini alip eve goturmek » boga heykeli » venezuela » vegetarian butcher » kuveyt turk » ixel » norman mapeza » siradan hayati olan insan » lillian » son ders ask ve universite » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » zach randolph » das lied von der erde » yanimda kal » butun ayriliklara ragmen bir arada yasamak » scream vocal » onlineoto com » she is suffering » akp nin soba dagitmasi » getafe » oteki teki