enter tusu minnacik olan klavyeler 

kapat
  1. internet cafe köşelerine kullanıcıyı uyuz etmek için yerleştirilmiş olması muhtemel klavyeler .

enter tuşu normal boyutunun iki katı küçüktür ve üstünde ";" ile bölünmüştür. siz de sık sık yanlışlıkla o tuşa basarsınız enter yerine. bu klavyelerin backspace tuşu da küçüktür lanet olsun.
    #1983952 (sanirim osurdum, 22.07.2007 12:25 ~ 12:26)
  2. laptoplardaki orijinal klavyelerde bile enter tuşu güzel güzel büyükken laptop klavyesi diye satılan bazı modellerde, hatta onu geçtim eşşek kadar büyük olanlarında bile neden küçük olduğunu anlayamadığım klavyelerdir, iğrençtir bir süre sonra paranoyaya neden olur.
    #1983982 (thomas anderson, 22.07.2007 12:31)
  3. (bkz: laptop)
    #1983990 (zehir, 22.07.2007 12:31)
  4. insanın sinir katsayısını yükselten ve bir türlü alısılamayan klavyelerdir. sinirden masaya vurulası ve kırılasıdır.
    #1983999 (MeLaNKoLiK, 22.07.2007 12:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enter tusu minnacik olan klavyeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enter tusu minnacik olan klavyeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enter tusu minnacik olan klavyeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enter tusu minnacik olan klavyeler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» oss cep bilgisayari » isi alisverisi » mozilla firefox » pinar altug un ayaklari » kuran i yere atan kizin sonu » sabriye sayin » misak i milli sinirlari » zerrin egeliler » cumle sonuna nokta koymak » beyza hakan » vtunnel com » suratta ben koparma » sevgiliye gunaydin mesajlari » moldovca » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » zbh » hayko cepkin » ilk cagdan sozluk basliklari » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » insecta » devamli kontor isteyen sevgili » deniz gezmis » nip tuck » boran » pazar gunu seni kilisede goremedim john » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » baytar » dinamo barnaul » bank asya » al harrington » google earth » baba bizi eversene » karma sisteminin isleyisi hakkinda teoriler » olayin boku cikmistir herkesi tebrik ederiz » tacikistan » lamentations live at shepard s bush empire