entelektuel insanlarin eksikligini hissetmek 

kapat
  1. ne kadar hazzetmesem de onlardan bazen içimi bir sıcaklık kaplıyor. paylaşamadıklarım artık sığmıyor bu bedene. kurtlar vadisi'nden , isveç ikinci liginden konuşmak bazen yetmiyor, farklı şeylere de ihtiyaç duyduğumu hissediyorum. işte o zaman mekandan ve zamandan soyutlanıyorum. kendimi hapsettiğim evrende ,kurtarıcımı bekliyorum. usulca yanıma sokulsun yanımdaki banka otursun istiyorum.baudelaire'den, foucalt'den bahsedelim.yazdığımız gotik öyküleri paylaşalım. polanski filmlerine, woody allen mizahına gelsin konu. goya'dan, münch'den bahsedelim ve resimlerin dilinden konuşalım. bresson'un çektiği istanbul fotoğraflarına bakalım. pablo neruda'dan girip nazım'dan çıkalınm.
    bazen "böyle şeyler yapabileceğim kadar entelektüel arkadaşlarım olsaydı n'olurdu?" diye düşünüyorum. biraz rahatlardım sanırım.sonra kader diyorum, kurtlar vadisi izliyorum yine. unutuyorum az önce ne hayal ettiğimi. unutmak iyi. hayatta kalmama yardımcı oluyor...
    #3659280 (umbertobaggio, 13.07.2008 17:41 ~ 14.07.2008 18:59)
  2. kutumda büyük hissettiğim eksikliktir. asyalı ve kavruk buğday tenli galiba.
    #3659293 (sara nobetcisi, 13.07.2008 17:42)
  3. (bkz: mulayim danışmadan bekleniyorsunuz)
    #3659296 (aura, 13.07.2008 17:43)
  4. bu eksikligi derin hisseden insanlardanim.
    henüz her iddiasina bir argüman bile bulamayan insanlarla sohbet etmek, kusura bakmayin ama beni bunaltiyor.
    türk genci her daim kendini gelistiren ve güzellestiren olmalidir, oldugunuz yerde saymayin.
    #3659317 (Cevriye, 13.07.2008 17:45)
  5. bilinç ve algı ile farkedilebilirlik durumu sözkonusu olduğundan, her insan için geçerli olmayan durum.
    #3659467 (chronicle, 13.07.2008 18:11)
  6. üstü kapalı olarak "entellektüelim ancak benim düzeyime yaklaşan yok, bu nedenle sıkılıyorum haliyle" deme biçimi.
    #3659469 (grand ekinoks, 13.07.2008 18:12)
  7. california sendromu'na dönüşebiliyormuş.
    #3664280 (connectuserectus, 14.07.2008 19:24 ~ 19:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entelektuel insanlarin eksikligini hissetmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entelektuel insanlarin eksikligini hissetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entelektuel insanlarin eksikligini hissetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entelektuel insanlarin eksikligini hissetmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » seni sorana her yanim derim » bir sonraki basbakan ile ilgili istekler » desti izdivac » paraguay » pall mall » chp genel merkezi » remorse is for the dead » bir kadin icin aglamak » penis kokusu » prof dr habib umur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » anal seks kullanim kilavuzu » jackson mania » yaran reklamlar » olasi istanbul depremi » cherub rock » bir puan kazandik » veysel karani » olasi ilk turk uzay aracinin arka yazilari » msn vermek » mikail jackson