entel yazar 

kapat
  1. donanımsız kişilerin anlamakta güçlük çektikleri yazar tipi.
    #1374537 (nart nesren jake, 04.03.2007 21:03)
  2. anlasilma kaygisindan ziyade kendini tatmin etme kaygisi duyan yazardir. ince esprileriyle farkini belli eden yazardir ayni zamanda.
    #1374543 (nanocu, 04.03.2007 21:04)
  3. tarihi iyi bilen yazardır.
    #1374556 (fayaka, 04.03.2007 21:06)
  4. her telden çalan yazardır. entelektüel olmasına ramak kalmıştır. "tek l mi çift l mi?"
    tartışmasını yapıp da vakit kaybetmeseydi şüphesiz şu an entelektüeldi.
    hani hep küçümsenir ya entel-dantel diye , işte bu abimizle dantellektüel diye de dalga geçerler.
    tartışma programlarında mıy mıy konuştuğu için pek bir şey anlaşılmazmış. onun için genellikle kitap işleriyle filan uğraşırlarmış. kuru iftira . ben geçen gün karşılaştım biriyle valla gayet iyi gülüyordu kıçıyla. asıl dalga geçenin o mu?
    yoksa ona eleştiri yöneltenlerin mi olduğunu çözemedim valla!
    hala kararsızım , dur bakalım zaman ne gösterecek.
    #1374711 (nefti filhakika, 04.03.2007 21:38)
  5. kendini entelektuel sanan yazardır. ucubedirler. muhtemelen gelir seviyeli yüksek, sosyal faaliyeti aktif (sinemaya falan gider işte) her boka atlayan tiplerdir.
    #2003423 (devilscry, 24.07.2007 23:08 ~ 23:10)
  6. sözlüğe en faydalı yazar tipidir. akıllılara hiç zararları dokunmaz bu kalemlerin. hatta faydaları dokunur. eğer becerilebilinirse çok güzel sömürülebilir kendileri. (hep bilgi, hem eğlence açısından)
    #2003733 (finally free, 24.07.2007 23:45 ~ 04.08.2007 01:29)
  7. ne yazık ki entel ile aydın farkı anlaşılamıyor.entel olmak her bir olaydan haberdar olmak bunlara kendi yorumunu ekleyerek anlatabilmek, bakış açısını geniş tutup yenililere açık olan kişi ve yaratıcı olabilendir.ama aydın olabilmek sadece bakışını geniş tutabilmenle olup biten değildir.zaten türkiye ye baksanız aydın diye nitelendirebileceğiniz çok insanın var olduğunu görürsünüz.aydın olan zaten yazarım diye ortada da dolaşmaz belli bir sıfata gerek duymayandır.aydın olan insan her konuda kendini yetiştirir.kısacası ihtisas alanım diyerek kendini sınırlamaz.kısacası sözlük gibi adamdır!
    #2041027 (viva la fidel, 31.07.2007 00:03)
  8. aynı zamanda dantel olan yazardır.
    entel dantel
    #2041036 (tatlı su levregi, 31.07.2007 00:05)
  9. (bkz: felsefi siyasi yazarlar)
    #2041156 (sıpa, 31.07.2007 00:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entel yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entel yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entel yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entel yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » ceviz » seksteki performans ad ve soyadina bagli » qaqas » times meydani » cirdigis » taylan cemgil » sozlukteki koylu dusmanligi » mango » bir erkegin kiz arkadasi olmamasi » ayy sen bu yaziyi bana mi yazdin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » emre aydin » suffer » gulsah » erkeklerden daha uzaga iseyebilen kiz » galatasaray sultanisi » nasyonal sosyalist turk hareketi » call of duty world at war » yasindan olgun davranmaya calismak » yaratici spor sayfasi basliklari » isvec lalesi