entel pezevenk 

kapat
  1. entel olup pezevenklik yapan, zaman zaman konuşmalarıyla pezevenk olduğunu unutturan ve sizi bu işi sosyolojik tespitler için yaptığını düşündüren kişi.
    #2983487 (FiDeLCaSTRo, 10.02.2008 19:06 ~ 19:07)
  2. (bkz: her ortamda sosyolojik tespit yapmak)
    #2983496 (emptywords, 10.02.2008 19:07)
  3. genellikle gece taksimde takılanlardır.bazıları gerçekten felsefe falan yapıyorlar.olay gerçektir.

t-ben.
    p-pezevenk.

gece sokakta gezilmelidir hangi barda takılalım hesabı geçmektedir.o arada yakınımıza kıyafetleri görünüşü gerçekten entele benzeyen kişi gelir.

p-gençler ne lazım kestirmiş var kestirmemiş var.
    t- yok istemiyoruz saol.
    p-olmaz öyle şey yaa nietzche bile ağlar bunları görse.

der ve olaylar başlar.

tam olaraktan entel pezevenkle yarım saat ayaküstü her türlü aktivite sanat müzik olaylarına değindik.değdimi değmedi ama entel pezevenk görmüş olduk.
    #2983508 (thug life nigga, 10.02.2008 19:10)
  4. kültürel konularda aşmış, kendini yetiştirmiş, sosyoloji ve mantığı yalayıp yutmuş, pezevenkliğe felsefî açıdan bakan pezevenktir.
    #2983510 (tepesersemi, 10.02.2008 19:10)
  5. (bkz: entel de olsa pezevenk, pezevenktir)
    #2983520 (FiDeLCaSTRo, 10.02.2008 19:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entel pezevenk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entel pezevenk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entel pezevenk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entel pezevenk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » henri michaux » 22 kasim 2008 liverpool fulham maci » galatasaray sultanisi » all this time » dinamo barnaul » ebruzen » istanbul da 65 000 magazanin indirime gitmesi » ben youtube a giriyorum siz de girin » 4000 entry si olan uludag sozluk yazarlari » tirledim ha » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » unutulmayan film replikleri » denial revisited » deniz feneri » testosteron » bas evlen » bes kurus para ustu alirken yasanan tedirginlik » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » herkes kendi olsun » jackson mania » red army choir