entarisi dim dim yar 

kapat
  1. güzel yurdumun güzel türkülerinden biri. sözleri kah anlamlı kah anlamsız ama çok eğlenceli. hele okuyan kardeşimiz de bir çocuk olunca * tadından yenmiyor efendim. izliyoruz;

http://www.youtube.com/watch?v=tMRdD1wnD88 +
    #1843153 (tayk, 30.06.2007 03:25)
  2. kendisi bir sivas türküsü olup sözleri aşağıdadır.

entarisi dım dım yar
    gelir diye umdum yar
    yatsıya da bekledim
    gözlerimi yumdum yar

hımı hımı hımda hım hım yar
    vıyı vıyı vıy da vıy vıy yar

entarisi tireden
    su doldurur dereden
    tek canımız sağ olsun
    malı veren yaradan

entarisin ben biçtim
    ateşine ben düştüm
    ne talihsiz başım var
    hayırsız yara düştüm

#1888048 (taharetmuslugu, 09.07.2007 00:58)
  3. (bkz: bu ne beter bir şarkıdır yarabbi)
    #3171123 (gelberiyargelberi, 21.03.2008 13:12)

© 2008 - uludağ sözlük

entarisi dim dim yar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. entarisi dim dim yar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entarisi dim dim yar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» matematik dort islemden ibaret olsun » pablo hernandez » yol arkadasim » metallica yi abartmak » insanlari birden fazla sevgiliyi idare edememesi » gecenin bir yarisi sevgiliyi evden kovmak » torpil » buruk aci » opera » kim bakmis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games