entarisi ala benziyor 

kapat
  1. sözlerini yazan kişinin nasıl bir ruh halinde olduğu merak edilen enteresan türkü. *
    #218454 (july4th, 07.05.2006 12:44)
  2. işte türkünün sözleri
    yorum size ait.içinizin fesatlığı ile orantılıdır.
    entarisi ala benziyor
    seftalisi bala benziyor
    benim yarim sana benziyor

alamaz ne çare onişanlıdır
    kaytanbıyıklı delikanlıdır
    şekerlimisin vay vay
    kaymaklı mısın vay vay.
    #1289965 (geranium, 11.02.2007 17:06 ~ 15.02.2007 21:03)
  3. mutfakta yoğurtlu çorba karıştıran anneannenizin ağzından duymanız kuvvetle muhtemel şarkı.
    #1289978 (Malign, 11.02.2007 17:09)
  4. bir aralar nihat sirdar ın programında sık sık yer verdiği şarkı.
    #1289998 (212 fugu, 11.02.2007 17:13)
  5. istanbul turkulerinden.

entarisi ala benziyor
    seftalisi bala benziyor
    benim yarim sana benziyor
    olamaz ne care o nisanlidir
    kaytan biyikli delikanlidir

sekerli misin vay vay
    kaymakli misin vay vay
    sen de benim gibi
    sevdali misin vay vay

entarisi bicim bicim
    oluyorum senin icin
    aglatma gel basin icin
    olamaz ne care o nisanlidir
    kaytan biyikli delikanlidir.

sekerli misin vay vay
    kaymakli misin vay vay
    sen de benim gibi
    sevdali misin vay vay

not: youtube da arastirilip, ozellikle `candan ercetin yorumu dinlenmeli. *
    #2088800 (limon cicegi kolonyasi, 07.08.2007 21:55)
  6. kırmızıya benzer renkte entry giren yazara söylenen cümle.
    #2088807 (ncldlbz, 07.08.2007 21:57)
  7. allah belanı versin , boyfriendim istanbuldan kıyafetlerim londra'dan , belimi mi kırıcan yavaş ol ayı mealli sözlerin olduğu günümüzde , elin rapperları ana bacı dinlemeden polifonik olarak saydırırken , rockerlar böğürürken canım türkülerimiz yok efendim şeftaliyle ne kasetediyor kikikiki diye yorumlara maruz kalıyorsa bu türkü hakkındaki yorumlar , niye millet ab ye giremedik , niye binlerce yıllık kültürümüz diye kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruzun cevabıdır. sanılmasın ki, aman bi türküden de abye geldi , zira her alanda kendimize saygı duymadığımız için biri bizi ezerken lan hayvan saygılı ol diyemiyoruz,niye mi? çünkü adam , sen saygıyı bilsen önce kendi kültürüne gösterirdin diye ayarı yapıştırıyor..
    #2940377 (hefeweizen, 03.02.2008 00:30)
  8. dinlemekten zevk alınan harikalude-i şahane şarkıdır.
    #3883825 (whynot, 28.08.2008 19:58)
  9. istiklal marşının kabul edilişinden önceki bir zamanda, ingiltere'de çeşitli ülkelerin denizcilerinin katıldığı bir merasimde türk denizcileri türk milli marşını söylemek üzere çağrıldıklarında türk subayı denizcilerine bir milli marşa sahip olunmadığından dolayı bu şarkıyı söyletmiştir.
    #4157375 (sako, 29.10.2008 14:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entarisi ala benziyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entarisi ala benziyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entarisi ala benziyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entarisi ala benziyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » estonya » gulduk eglendik zengin kalkisi yapalim » bir saat yuz dooolar » mecburen hic istemedigi bir yerde olan insan » en birinci » eddie dean » espirituel » astral seyahate gittim gelecegim » nobetlese yoksulluk » everlasting » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » altay » papaganini » av tufegi » anal seks yapmanin zararlari » ceto » oteki teki » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » ev arkadasi » kucukken karton kutuda civciv besleyen cocuk » baykal in ahmedinejat a chp rozeti takmasi