enstrumental analiz 

kapat
  1. ışık, elektrik, kütle gibi metodlarla yapılan madde analizidir.
    Oldukça zor karmaşık bir derstir.*
    #342577 (Boone, 13.06.2006 18:18 ~ 15.11.2006 16:22)
  2. kimya bölümünün 3. sınıf derslerinin en zorlarından biridir. adından da algılanacagı gibi aletli analiz, fotometrik ve spektrofotometrik metotları kapsar.

ultraviyole
    infrared
    nukleer manyetik rezonans
    icp oes
    kutle spektrofotometrisi

gibi önemli konuları işler. özellikle bu spektrofotometrik metotların en ince ayrıntısına kadar incelendiği bölümler vardır. sismograf yorumlar gibi pik denilen grafiksel tabloları yorumlama ve okuma yetenegi kazandırır bu ders. * *
    #1162718 (MeLaNKoLiK, 16.01.2007 15:02 ~ 15:21)
  3. (bkz: enstrumantal analiz)
    #3472930 (yoga yapan mistiq kedi, 31.05.2008 11:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enstrumental analiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enstrumental analiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enstrumental analiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enstrumental analiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » sabahin korunde hala entry giren sozluk yazari » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » suffer » sozlukteki gizli escinseller » fotospor » iyi sabahlar sozluk ben yatiyorum » kizin sadece ayar vermesi » neden yasiyoruz » kendini yikmak » saca ak dusmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » turk kizlari » aynada kendini opmek » darussafaka cooper tires » tombala vekiller isine baksin » kaso » asri olmak » aglayan dag susan nehir » yarim kalanlara ragmen » nijer » x ile aranda ne var cabuk cevap ver