enstitusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dus enstitusu
  2. kar enstitusu
  3. koy enstitusu
  4. zoryan enstitusu
  5. incipit enstitusu
  6. sanat enstitusu
  7. ataturk enstitusu
  8. istikrar enstitusu
  9. sac bilim enstitusu
  10. ankara enstitusu

© 2008 - uludağ sözlük

enstitusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. enstitusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enstitusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahlak kurallarina uyalim uymayanlari zorlayalim » gazete kadikoy » sevgili icin yapilabilecek seyler » ben tanricayim diyen kadin » cakma » clement mathieu » rafet el roman in sapka takintisi » balzamin » galatasaray besiktas ittifaki » in the musicals a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games