enkoprezis 

kapat
  1. genellikle çocuklarda görülen dışkı kaçırma.
    #3937069 (ayiplala, 08.09.2008 23:51)
  2. Kişinin yineleyici olarak yatağına ve giysilerine dışkısını kaçırması.
    #4077612 (cheapdeath, 12.10.2008 05:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enkoprezis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enkoprezis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enkoprezis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enkoprezis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hazreti kur an » aydinlanma cemberi » komsu komsunun kulune muhtactir » emperyalizm » basarakavak » www vodafone com tr » wilson ilkeleri » seviyorum seni ekmegi tuza banip banip yer gibi » turkcedeki en guzel kelime » genelleme » ctunnel » liderform » kurmay subay » hayat » ekol dershanesi » portakalli kek » dik aci » yilmaz guney » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanla » turk edebiyatinda kadin yazarlar » eddie dean » kopush fm » fuck buddy » tulum peyniri » deltakanat » john stuart mill » nasa » spen jankowski » john cusack » hali ile kilim arasindaki farklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yat geliyorum » cehennemin girisindeki olasi yazilar » gezilesi internet siteleri » denilson » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » bank asya » sik gibi kalmak » emin igus » fiskiye » toynak