enkoherans 

1. Çağrışımlarda sapma, parçalanma ve yarılma ile konuşma anlamsız bir hal alır.

(bkz: dikişsizlik)
    #4077607 (cheapdeath, 12.10.2008 05:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enkoherans başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enkoherans ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enkoherans nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enkoherans. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » gunun sozu » yemekteyiz nika » mustehcen entry sonrasi sozlugun sapitmasi » masturbasyonun ve geneleve gitmenin asagilanmasi » al nihat i ver guiza yi » benq p50 » the mind s eye » biz bu sehri kale arkasindan sevdik » ntv » jedi mind tricks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ada futbolu » halaya girerken yasanan tedirginlik » aciz oldugunu hissetmek » microsoft » oval seks » lamentations live at shepard s bush empire » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » anno 1701 » 24 ayar ayar vermek » babanin cocugunu dovmesine izin vermeyen anne