enisteler cogaliyor beee 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben seni namusumla doverim beee
  2. milyarderler cogaliyor yoksulluk buyuyor

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enisteler cogaliyor beee başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enisteler cogaliyor beee ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enisteler cogaliyor beee nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enisteler cogaliyor beee. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » uludag sozluk » yaran diyaloglar » karga » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » no promise » karpuzkabugu » asiti kacmis kola » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kacak kelebek » alternatif cem uzan vaatleri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » devedikeni » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » arjen robben » helal olsun dedirten entryler » adalet ve kalkinma partisi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » makina zirvesi pankart onerileri » july4th » alwayssleepy » hazreti kur an » aydinlanma cemberi » komsu komsunun kulune muhtactir » emperyalizm » basarakavak » www vodafone com tr » wilson ilkeleri » seviyorum seni ekmegi tuza banip banip yer gibi » turkcedeki en guzel kelime » genelleme » ctunnel » liderform » kurmay subay » hayat » ekol dershanesi » portakalli kek » dik aci » yilmaz guney » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanla » turk edebiyatinda kadin yazarlar » chp nin eski imami aday olarak gostermesi » trt nin sanal acilimi » sabah ezaninin insani urpertmesi » cehennemin girisindeki olasi yazilar » kilolupatra » aruba » udinese fc » zambiya » ben bu yaziyi sana yazdim » durmadan zirlayip asik olan mal kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » aglayan dag susan nehir » cumartesi sabahi » arnavut » oh my god they killed kenny » kamu ihale kurumu » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » deacellmt » tanriya sorulacak tek soru » dutdut » uludag sozluk moderasyonu