enis buyutucu 

kapat
  1. google da arama yaparken ılgımı cekmıs lınktır.
    #474589 (no promise, 29.07.2006 18:49)
  2. yanlış başlık zannedip kefal gibi atladığım hede
    #474596 (ulassbora, 29.07.2006 18:51)
  3. (bkz: click here to enlarge your enis)
    #474601 (kerrat cetveli, 29.07.2006 18:52)
  4. (bkz: ilker aksum)
    #1048721 (crying clown, 24.12.2006 15:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enis buyutucu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enis buyutucu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enis buyutucu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enis buyutucu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » oteller kenti » yunanistan » kopush fm » firat aydinus » okan bayulgen sade vatandas » ido » tool of the devil » desti izdivac » simdi supurdum » stand upci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » baska birine asik biriyle sevismek » kursad » yazar sevgililerin nick alti entry girmemesi » kulpuna vuram » sozlukculerin mezar tasina yazilacak yazilar » am biti oguz » oral seks yapmanin zararlari » agir misafir » gesamtkapitalrentabilitaet » bahreyn