enik buyudu it oldu yavsak buyudu bit oldu 

kapat
  1. kafiye ile süslenmiş doğru bilgi içeren cümle. kinayeli bir cümledir ayrıca istendiği yere çekilebilir.
    #3632580 (bizkitch, 07.07.2008 16:07)
  2. üniversitede x ideolojisi uğruna eylemlere katılan genç, yıllar sonra büyük bir gazetede köşe yazarı olduğunda rahatlıkla kullanılabilecek cümle.
    #3632594 (sahrut, 07.07.2008 16:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enik buyudu it oldu yavsak buyudu bit oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enik buyudu it oldu yavsak buyudu bit oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enik buyudu it oldu yavsak buyudu bit oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enik buyudu it oldu yavsak buyudu bit oldu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erotik sozler soyleyen kiz » kotayi asma sebepleri » siyah ojeli topugu yara bantli 42 numara kiz ay » turk edebiyatinda ilk mutasavvuflar » periderm » benimo » cikolata kutusunda yalniz kalan bitter cikolata » 89 com » yaran carsi tezahuratlari » hayao miyazaki » kaca gidiyorsun » travesti msn adresleri » 3 saniye kurali » siyasi harita » bakarsan bag bakmazsan dag olur » dilber kocarslanli » sizofren » prying open my third eye » yogusma » kam » seysel adalari » lenin » the terrorists » 14 subat » atilay erguven » kolbasti » state building » papagan » isvec lalesi » chpli imam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kiralik sivrisinek » yat geliyorum » ukte explorer » basliklari yuz metreden taninan yazar » denek hayatim » webcam » al bir de burdan yak » ben » emosuz bir turkiye icin elele » kitab ul hiyel