englishman in new york 

/ 2
kapat
  1. (bkz: mr bean new york ta)*
    #2540927 (revolter00, 31.10.2007 19:13)
  2. Efendim Dolapdere versiyonu, kurban olsun orjinaline demek istedigim, siyah beyaz klipli efsane sting sarkisidir.
    #2540944 (vermilion, 31.10.2007 19:16)
  3. ilk dolapdereden duydum sting'in böyle bi şarkısı olduğunu.dolapdere bing bang'in güzel coverladığı ancak an english man in newyork deyip klibini bizden birisi ve istanbulda cekmek çok garibime gitti doğrusu.keşke a turk in istanbul diye de söyleselerdi dediğim şarkı.
    #2540945 (drscrub69, 31.10.2007 19:17)
  4. dinlerken insani baska diyarlara goturen sicak sarki.. hele ki memleketinizden baska diyarlardaysaniz..
    #4103180 (atgmuls, 18.10.2008 00:31)
  5. dalga geçilmesi muhtemel kişidir...
    "Hey.. England is small. You must know that John Smith guy, right?"
    #4103238 (never neverland, 18.10.2008 00:42)
  6. güzide sting şarkısı evet fakat sahnede amatör bir grupla çalmak çok zordur. ya yetenek düzeyi yüksek bir grubunuz olması gerekir, ya da arkada sağlam bir orkestra. senkoplarını, nüanslarını verirken aynı zamanda koordinasyon ve senkronizasyonu sağlamak gerçekten zorlar adamı.
    #4176789 (ses123, 02.11.2008 19:06)
  7. rouen' de baska bir ulkenin aksaminda duyup, "bu muzik evrensel" dedigim sarki.. zira oradaki yabancilar da ibo sarkisi gibi cosuyolardi bu sarki ile...
    (bkz: allah im neydi gunahım)
    #4235699 (atgmuls, 16.11.2008 01:50 ~ 01:51)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

englishman in new york başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. englishman in new york ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu englishman in new york nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about englishman in new york. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kennedy suikasti » english man in new york » nothing like the sun » erotik sozler soyleyen kiz » kotayi asma sebepleri » siyah ojeli topugu yara bantli 42 numara kiz ay » turk edebiyatinda ilk mutasavvuflar » periderm » benimo » cikolata kutusunda yalniz kalan bitter cikolata » 89 com » yaran carsi tezahuratlari » hayao miyazaki » kaca gidiyorsun » travesti msn adresleri » 3 saniye kurali » siyasi harita » bakarsan bag bakmazsan dag olur » dilber kocarslanli » sizofren » prying open my third eye » yogusma » kam » dilenci adama pos makinesi var mi diye sormak » ben almanca biliyorum » dolmuscuya yuz ytl uzatmak » dar pantolon » islemci » yabancilar sube mudurlugu » hicbir zaman mukemmel oldugunu hissedememek » eski sevgilinin geri donmesi » turkiye 2025 te daha milliyetci ve islamci olacak » wires » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dizilerde telefonu aniden kapatma fenomeni » estonya » sari cizmeli mehmet aga » yaran fotograflar » 2009 yilinin ilk entry si » orhan pamuk u hazmedememek » oteller kenti » mayer amschel rothschild » lutfen biletinizi seyahetiniz boyunca saklayiniz » federica pellegrini