english summer rain 

kapat
  1. çok güzel ritme sahip placebo şarkısı.
    sözleri*
    always stays the same
    nothing ever changes
    english summer rain
    seems to last for ages

im in the basement
    you're in the sky
    im in the basement baby
    drop on by

always stays the same
    nothing ever changes
    english summer rain
    seems to last for ages

hold your breath and count to ten
    let's fall apart, start again
    hold your breath and count to ten
    start again, start again
    #232882 (zookeeper, 11.05.2006 22:15)
  2. ilk dinledigimde sarkinin remix'i sanip orjinalini aradigim,meger orjinali dinledigim sarki olan sarki.*
    guzel sarki.
    #233093 (a fine day to exit, 11.05.2006 23:09)
  3. evet hicbir sey degısmıyor bu hayatta denılesı sarkı. yagmuru yasamıs kadar olunuyor her dınlenıldıgınde.
    #298233 (painkiller, 31.05.2006 20:03)
  4. brian molkonun davulu kendi çaldığı şarkı. doğrudur remix tadındadır
    #325435 (city walk, 07.06.2006 16:17)
  5. yağmurun altında dans edilerek söylenmesi ayrı bir güzel olur.
    #783162 (vera, 28.10.2006 12:52)
  6. tuttum, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 şarkısı...
    #1173888 (headacheda, 18.01.2007 21:29)
  7. ilk kez bizim okulun ahar şenliğinde dinlediğim,daha sonra da müptelası olduğum remix tadındaki güzel şarkı.
    #1892610 (bi nick bulamadim kendime, 09.07.2007 16:25)
  8. radyo exen'in bir zamanlar sürekli çaldığı obsesif şarkı.
    #2259349 (diyonsos, 04.09.2007 11:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

english summer rain başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. english summer rain ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu english summer rain nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about english summer rain. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erotik sozler soyleyen kiz » kotayi asma sebepleri » siyah ojeli topugu yara bantli 42 numara kiz ay » turk edebiyatinda ilk mutasavvuflar » periderm » benimo » cikolata kutusunda yalniz kalan bitter cikolata » 89 com » yaran carsi tezahuratlari » hayao miyazaki » kaca gidiyorsun » travesti msn adresleri » 3 saniye kurali » siyasi harita » bakarsan bag bakmazsan dag olur » dilber kocarslanli » sizofren » prying open my third eye » yogusma » kam » chp nin carsaf acilimi » basliklari alt alta okumak » bir erkegin kiz arkadasi olmamasi » al 1 de burdan yak » moderasyon un fake hesaba goz yummasi » athlete » geleneksel turk ebru sunda kullanilan malzemeler » canavarla savasan canavara donusmemelidir » masturbasyonun ve geneleve gitmenin asagilanmasi » biz bu sehri kale arkasindan sevdik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hayko cepkin e youtube daki buyuk hakaret » en eski mucevher » im juli » parasite city » bilkent universitesi makina muhendisligi » guiza nin msn kisisel iletisi » sen git ben basimin caresine bakarim » alacakaranlik » aynada gotune bakan insan » telefonun mesaj sesini unutan insan