english girl 

kapat
  1. eagles of death metal isimli güzel müzikal oluşumun ilk albümü peace love death metal'in 6. şarkısıdır. süperdir.

my face is stuck in a cheshire grin
    i met an english girl
    she's like the toast of my whole world
    we hit the gas just in order yo get away

ooh ooh ooh
    and then we dance all through the whole night

we'll storm the beaches
    head to mexico
    we'll cruise the streets all night
    and catch a rock and roll show
    we have to do this just in order to get away

keep dancing
    #1693834 (avedis, 27.05.2007 20:29)

© 2008 - uludağ sözlük

english girl başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. english girl ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu english girl nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» burak ozcivit » kazim koyuncu » robert enke » pallacanestro treviso » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » galatasaray » afuv » vur ha vur » osman pamukoglu » blok » aci cekmek » loco » gundelik hayat teorileri » gunu gecirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » supersonik yazar » nada » alisamadim » utanmayi unutmak » bir kalbin icinde agliyor ask » ogrenci evi » devrimci yazar ayarla fasilitesi » ucuk » mavi lens takan yesil gozlu kiz » kuru kebap » richie kotzen » turgay demirel » kopya cekip helallik isteyen kiz » kaos » cocuklarin arasinda olgun kalmak