engineer in turkcesini enginar sanmak 

kapat
  1. red alert oynarken engineer'i görünce bir anlam verememektir, gerçeği öğrenince kendinden utanmaktır, şimdiyse tatlı bir ani olarak hatırlamaktır.
    #3767613 (stennlord, 04.08.2008 04:15)
  2. (bkz: book un türkçesini bok sanmak)
    #3767644 (www wwwwwwwwww www, 04.08.2008 04:48)
  3. benzerleri günlük hayatta sıkça rastlanır. örnek dialog:
    -ya factory ne demek?
    -faktör.
    -hmmm ya o zaman olmuyo ki, 'babam faktörde çalışıyo' gibi bişey çıkıyo.
    #3767953 (sen de mi brutus, 04.08.2008 11:01 ~ 11:10)
  4. (bkz: bütün yabancı dilleri ingilizce sanmak)
    #3768025 (front, 04.08.2008 11:18)
  5. '' care '' kelimesini çare ile karıştırmak da buna bir örnek teşkil eder.
    #3768047 (exclurel, 04.08.2008 11:24)
  6. mühendisleri, bitkisel hayatta yaşıyormuş gibi düşünmekten de kaynaklanmaktadır.
    #3768048 (sonkuzu, 04.08.2008 11:25)
  7. fuck you ya muhtemelen bir anlam verememektir.
    #3768051 (beitar jerusalem, 04.08.2008 11:26)
  8. bunu sananların diğer kelimelere yaklaşımlarının merak uyandırmasıdır. yaratıcılık tavanda.
    #3768160 (suLtanveLed, 04.08.2008 11:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

engineer in turkcesini enginar sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. engineer in turkcesini enginar sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu engineer in turkcesini enginar sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about engineer in turkcesini enginar sanmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » bir kadin icin aglamak » nokia 6600 » cem vakfi » papaganini » ertugrul » fender sp 10 » moderasyon un fake hesaba goz yummasi » turk sinemasina destek icin boktan filmlere gitmek » yeter ki insan olsun » melegim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » istanbul ankara 1 saat sana sevgim 24 saat » mayer amschel rothschild » seni aldatirim ruhun bile duymaz diyen kiz » dervis » ekvador » astral seyahate gittim gelecegim » anne bize dimes al » ugur gursoy » dutdut » bu sefer sevismedi