engine room 

kapat
  1. ing. makina dairesi.
    #3335824 (devilscry, 29.04.2008 18:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

engine room başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. engine room ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu engine room nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about engine room. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hazreti kur an » aydinlanma cemberi » komsu komsunun kulune muhtactir » emperyalizm » basarakavak » www vodafone com tr » wilson ilkeleri » seviyorum seni ekmegi tuza banip banip yer gibi » turkcedeki en guzel kelime » genelleme » ctunnel » liderform » kurmay subay » hayat » ekol dershanesi » portakalli kek » dik aci » yilmaz guney » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanla » turk edebiyatinda kadin yazarlar » ava adore » jake chambers » ayy sen bu yaziyi bana mi yazdin » nobetlese yoksulluk » saca kina yakmak » tirbuson olmadan sarap acmak » empyrium » nokia 6600 » 2008 yilinin ilk entry si » fay sahara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » park » siena » aysegul devecioglu » falling slowly » universite » sokak cocuklari » ich habe genug » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » sosyalizm » hocanin hatasini bulmak