engine of the year 

kapat
  1. her yıl düzenli olarak yılın en iyi otomobil motorunu belirlemek üzere düzenlenen yarışmadır.

"engine of the year"ı 2007 yılında bmw 3 serisi kazanmıştır.
    #1727319 (beyazyelkenli, 05.06.2007 05:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

engine of the year başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. engine of the year ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu engine of the year nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about engine of the year. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hazreti kur an » aydinlanma cemberi » komsu komsunun kulune muhtactir » emperyalizm » basarakavak » www vodafone com tr » wilson ilkeleri » seviyorum seni ekmegi tuza banip banip yer gibi » turkcedeki en guzel kelime » genelleme » ctunnel » liderform » kurmay subay » hayat » ekol dershanesi » portakalli kek » dik aci » yilmaz guney » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanla » turk edebiyatinda kadin yazarlar » osmanli imparatorlugu hakkinda bilinmeyenler » aids li bir kadinla bilerek sevismek » homer simpson » yatak performans katsayisi » herkes kendi olsun » veriyor mu » marko marin » huseyin uzmez » mercedes cls serisi » uludag sozluk moderasyonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » beyaz sacli prens » milli guvenlik dersine giren komutan » eski sevgilinin beni hala seviyor musun demesi » dervis » son sigarayi aglayan biriyle paylasmak » chakaron makaron » emule » toynak » tuvaletten sonra sadece sag eli yikamak » desti izdivac