engin verel 

kapat
  1. erman torogluna çok benzeyen bir spor yazarı.
    #1259476 (Move!RaT, 05.02.2007 01:26)
  2. 19 mayıs 2007 galatasaray fenerbahçe maçı için yaptığı yorumlarda "bu sular stada nasıl giriyor kardeşim" diye soran adam. basbayağı giriyor enginciğim, su bu en nihayetinde büfede satılıyor.
    #1681564 (coffeeandcigarettes, 24.05.2007 17:36)
  3. dün akşam oynanan cska fenerbahçe maçının yorumları esnasında, üzerine basa basa bir kaç defa cska takımına '' çiska '' diyen kişi.
    #2421038 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 03.10.2007 14:49)
  4. türkiye'de iyi futbolcuların futbolu bıraktıktan ogs ile spor yazarı olma hakkını kullananlardan..
    #2421078 (nicomedian, 03.10.2007 14:56)
  5. kayda değer bir tane usturuplu yorumu düşüncesi yok. dün akşam maç sonrası yorumlarını bir fenerbahçeli olarak dinledim ve utandım. neymiş efendim, fenerbahçe çıta atlamışmış böyle beraberliklere sevinmeyecekmiş, inter'e fark atmalıymış falan filan. eh be adam, neyiz ki biz. ne yapmasını istiyorsun fenerbahçe'nin. her maçı 3-0 almasını mı. arsenal'ler, manchester'lar, milan'lar puan kaybedebiliyor ama fenerbahçe'nin öyle bir lüksü yok ha? evlere şenliksin yemin ederim.
    #2421101 (krmyrdsn, 03.10.2007 15:02)
  6. kendisini nihat kahveci ve tugay kerimoglu'yla beraber yurtdışında türkiye'yi en iyi temsil eden oyunculardan biri olarak göstermektedir. bir sezon hertha berlin, bir sezon anderlecht, iki sezon da lille forması giymiştir.

ayrıca bkz: http://www.internethaber....029&interstitial=true
    #2840425 (pax romana, 15.01.2008 10:07 ~ 10:08)
  7. ilker yasin'den sürekli fırça yiyen, fenerbahçe'nin teknik direktörlerinden nefret eden bir garip spor yorumcusu.
    #3753703 (johnnyturhan, 01.08.2008 10:45)
  8. 16 agustos 2008 besiktas hazar lenkeran macinda muthis(!) yorumlarıyla beni benden almıs yorumcu(!).neden ibrahimlerden birine kaptanlık pazubantı verilmedi seklinde soru soran yorumcu!
    #3829432 (ozzy, 17.08.2008 09:57)
  9. yıllar önce bir lig öncesi yazısında "bence bu sene fener'in şampiyonluk şansı yüzde 70, galatasaray'ın yüzde 50, beşiktaş'ın yüzde 40, trabzonun'da yüzde 20dir" yazmış olan matematik özürlü yazar.
    #3952966 (maxim tsigalko, 12.09.2008 13:40)
  10. fenerbahçe başkanlığına aday olacağı söylenen, bir zamanların galatasaraylı futbolcusu.
    #4062521 (jigga, 08.10.2008 19:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

engin verel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. engin verel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu engin verel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about engin verel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hazreti kur an » aydinlanma cemberi » komsu komsunun kulune muhtactir » emperyalizm » basarakavak » www vodafone com tr » wilson ilkeleri » seviyorum seni ekmegi tuza banip banip yer gibi » turkcedeki en guzel kelime » genelleme » ctunnel » liderform » kurmay subay » hayat » ekol dershanesi » portakalli kek » dik aci » yilmaz guney » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanla » turk edebiyatinda kadin yazarlar » dik durmaya calisan insan » halk » boylumlama » bilkent universitesi » babanin deneyimsiz damati kabul etmemesi » seviyorum seni » daniel guiza nin gol atabilmesi icin gerekenler » alternatif prezervatif reklam sloganlari » daniel gonzalez guiza » yemekteyiz naim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » matrixxx reloaded » zulum » adim adim anal seks » the queen » gael garcia bernal » mujdat gezen » denizden babam ciksa yerim » emin igus » bekaretin el degmemis tarihi » kafayi sevismekle bozan yazar