engin calisir 

kapat
  1. 17 yaşındaki demirspor un a-genç takımının yetenekli kalecisi.
    #1543817 (devrim, 19.04.2007 17:29 ~ 08.05.2007 18:32)
  2. (bkz: hasan yatar)
    #1543904 (mulayim, 19.04.2007 17:52)
  3. --spoiler--
    yakışıklısın, karizmatiksin
    çağla şikel tostunu yesin...
    --spoiler--

tezahüratının adamı,sınıf arkadaşım...
    #1543944 (devrim, 19.04.2007 18:02 ~ 18:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

engin calisir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. engin calisir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu engin calisir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about engin calisir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » sozlukle ilgisiz istekler » espirituel » karar verememek » aciz oldugunu hissetmek » sen u ben » yaran basliklar » tanrinin insanogluna verdigi en guzel hediye » nilufer hatun yurdu » hacettepe tipi kazanan hakkarili coban » boxer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » imamdan cok guzel ogretmen olur » empyrium » bir puan kazandik » boys anilar » 24 ocak 1980 » ucunuze ucumuz bayram etsin cukumuz » muhabazakar » yas kac olursa olsun sokakta anneden azar isitmek » cocugunu vaftiz eden musluman » kedi sesi cikaran adam