engin ardic vs serdar turgut 

kapat
  1. engin ardıç ın bugünkü köşe yazısı ile iyice kızışmış çekişmedir.

önce engin ardıç sabah pazar a konuşur : http://www.sabah.com.tr/p...4D89A9111ED2479B6DE1.html

sonra serdar turgut yanıt verir : http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=110840,10,104

sonra engin ardıç yanıt verir : http://www.sabah.com.tr/ardic.html

gülümseyerek takip ediyoruz.
    #3100949 (tirnak icinde, 06.03.2008 12:04)
  2. Aylar önce engin ardıç'ın elektronik posta adresi olmamasından dolayı serdar turgut'a yazdığım şikayet yazısından sonra aralarında olduğunu düşündüm kavga.

Olaya kısaca girersek: Engin Ardıç kendisine atılan mesajlardan bahsetmektedir. Halbuki Engin Ardıç'ın köşesinde mail adresi yoktur. Bunu anlatabileceğim üstü tabi ki serdar turgut'tur. *
    #3333155 (Davutsu, 29.04.2008 01:25)
  3. öyle bir kavga olmalıdır ki ikisi de bu kavganın sonunda kendilerini veya birbirlerini imha etmelidir.

ikisinin de ne bana, ne sana ne de türkiye'ye nasılsa bir faydası yok. varsa yoksa salla dur... birbirinizi sallayın, yok edin abilerim. yeter bu kadar!
    #3333165 (pezzo-soprano, 29.04.2008 01:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

engin ardic vs serdar turgut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. engin ardic vs serdar turgut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu engin ardic vs serdar turgut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about engin ardic vs serdar turgut. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » shy » abdullah ocalan » lastik yakmak » planktonik ask » hukuki net » futbol sevmeyen erkek » eksi sozlukten baslik calan mal » auschwitz » emir bey hani » sevmedigi halde birlikte olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tsg 1899 hoffenheim » all this time » daniel gonzalez guiza » kadikoy e gelen galatasarayli futbolcunun ruh hali » okan bayulgen sade vatandas » ucakta acil cikis kapisinin yaninda oturmak » julia dream » yurtdisindan hediye yollayan sevgili » lillian » turkkaya ataov