engelsiz olup bedensel engeli biri ile evlenmek 

kapat
  1. öncelikle;

(bkz: aşk)

eğer arada aşk yoksa, onun dışındaki hiçbir duygu ile yürümez bu iş. hele hele acıma duygusu engelli birisinin en nefret ettiği duygudur.
    #3848045 (maca papazi, 21.08.2008 11:59)
  2. takdir ettiğim ama zamanla büyük psikoljik sorunları beraberinde getirebilecek konu.
    #3848047 (uiuhndr, 21.08.2008 12:01)
  3. aşık olan kişinin yaptığı eylemdir. eğer değilse, başka türlü (acıma, zorunluluk) gibi sebeplerden yapılmış bir evlilikse iki taraf içinde çok zor yıllar başlayacak demektir.
    #3848051 (bedevix, 21.08.2008 12:02)
  4. gerçekten enteresan bir olaydır. şöyle bir olay da olabilir.

(bkz: uzaysız olup uzaylı biri ile evlenmek)

engelli - engelsiz
    uzaylı - uzaysız.
    hoş.
    #3848059 (Kechi, 21.08.2008 12:04)
  5. sevgi varsa sorun olmayacak durumdur.yoksa en az 1 taraf acı çeker.
    #3848070 (fruko, 21.08.2008 12:07)
  6. Engelsiz haline aşık olunmuştur mutlaka. Yoksa sağlıği yerinde olan kimse kör topal birine aşık olmaz, altında başka nedenler yatar.
    #3848075 (Ahmet Ruhi Elmas, 21.08.2008 12:08)
  7. aşkı bedenden bağımsız düşünenler için normal bir olaydır.
    (bkz: ben)
    #3848253 (aykupetto, 21.08.2008 12:50)
  8. zor iştir.

her gün çığ gibi büyüyecek sorunlarla baş etmeyi göze almaktır.
    #3848257 (alone with everybody, 21.08.2008 12:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

engelsiz olup bedensel engeli biri ile evlenmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. engelsiz olup bedensel engeli biri ile evlenmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu engelsiz olup bedensel engeli biri ile evlenmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about engelsiz olup bedensel engeli biri ile evlenmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» timbilli » 25 kasim 2008 fenerbahce porto maci » kurtleri sevmeyip semame dinlemek » timbilli » timbilli » asli enver » zayiflamak icin sevismek » azgin turbanli tesetturlu hatun » fortis besiktas kupasi » roacuttane » hava indirme » orduevi » ankara il jandarma komutanligi » kolonicilik » heartbreaker » 24 kasim ogretmenler gunu » bana seni gerek seni » zor » hava indirme » misafir odasi » ozgur soylu » radyo uludag » william hersey davis » kefalet » olasi ilk turk uzay aracinin arka yazilari » arka tas » aciz oldugunu hissetmek » abbara » yaran fotograflar » 24 ayar ayar vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » beni benle boyle » ko tu sa » biliyorum sen hic var olmadin » espirituel » sosyalizm » ime prezakias » anal seksten kim olmus » cumhuriyet halk partisi » bir erkekten en nefret edilen an » entry ve nick uyumu