engelli kosu 

kapat
  1. düz yolda koşmak yetersiz görüldüğü için icat edilen bi spor çeşididir.
    taş maş yerine, belli aralıklarla çit dikilir parkura. koşucu da onları aşar.
    #106939 (cikarinbeniburdan, 09.03.2006 01:03)
  2. hem koşup,
    hem zıplanılan bişi...
    sigara içenler için imkansız aktivite.
    #106948 (sıçtırtma lamasına, 09.03.2006 01:12)
  3. insan koşmak istedikten sonra hiç bir engel tanımayacağını ıspatlayan koşu türü
    (bkz: azimle sıçan mermeri deler)
    #107050 (narsil, 09.03.2006 04:49 ~ 04:50)
  4. sırf koşuculara eziyet olsun diye icat edilmiş koşu cinsidir. aklını çalıştırıp engelin yanından geçenlerin ceza alması da ayrıca kınanası bir durumdur.
    #243249 (july4th, 14.05.2006 13:44)
  5. (bkz: engelli kosuda butun engellerde dusmek)
    #243260 (aby, 14.05.2006 13:46)
  6. kucukken bedensel engellilerin bu yarista kostugunu dusunur hayretler icerisinde kalirdim adamlar engel falan dinlemeden nasil kosuyor diye. *
    #3822510 (nanocu, 15.08.2008 15:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

engelli kosu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. engelli kosu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu engelli kosu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about engelli kosu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gerdek gecesi diyaloglari » yaran carsi tezahuratlari » amir banka » karagumruk yanmasin analar aglamasin » carkifelek » bilimsel yontem » 89 com » youtube a girmenin alternatif yollari » nazli nazli » tenna » msn de vedalasmayi uzatan insan modeli » kuranda her gecenin cocuklara isim diye verilme » kapi acik arkani don ve cik » agnostic » beretta 16 lisi » topallar » odtu tip » bosnak yemekleri » bostanci gosteri merkezi konserleri » bitki ortusu » trt nin sanal acilimi » federica pellegrini » park » barack » zil olmak » denek hayatim » inflikted » chicken tikka lasagne » zopa » sair uuserlardan siirler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » portakalda vitamin » yasindan olgun davranmaya calismak » exclurel » astigmatizm » testosteron » angelica » bsktsankra » mr richards » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » lazanya