engelleri kaldiralim 

kapat
  1. show tv'de an itibariyle canlı yayında devam etmekte olan program an itibariyle 2,387,000 ytl lik bir bağış toplandı bile.

belediye başkanları, futbol klübü yöneticileri, iş adamları, taraftar dernekleri vs. vs. programa katılmakta ve yardımda bulunmaktadır.

siviller içinde katılmanın imkanları var. sms, banka havalesi gibi yöntemlerle.

engelli vatandaşlarımızın engellerini kaldırmak için, hayata tutunmaya çalışan, herşeye rağmen kahpe dediğimiz dünyayı sevmeyi çalışan güzel insanlar için gelin hep beraber engelleri kaldıralım.

bir acun ilicali prodüksüyonu.
    #3125967 (jansoldier, 12.03.2008 00:40 ~ 00:41)
  2. hayatın gerçeklerinden birini gözümüze sokan program. iyi yapmaktadır.

ayrıca (bkz: acun ılıcalı)sağolasın.
    #3126066 (enemyof, 12.03.2008 00:59)
  3. ozcan oal 'ın "yayına katılarak gözlerimin birini verebilsem seve seve verirdim, yıllarca maç yönettim ama onlar bana göre değildi. ağlıyorum şu an" dediği program.
    #3126138 (jansoldier, 12.03.2008 01:12)
  4. acim var alir misin turu programlardan olmayan bir program. bunu tartışmanın elbette anlamı yok. engelli insanlara maaş bağlanmayacak ya da acunun cebine para girmeyecek.

ülke şartları gözönünde bulundurulduğunda yararlı bir programdır. tespitleriniz sizde kalsın suyu bulandırmayın.
    #3126170 (enemyof, 12.03.2008 01:19)
  5. renkleri ve nesneleri gözleriyle göremeyen engellilere, hiç kırda bayırda koşma şansı olmayacak insanlara, duygularına tercüman olacak şarkıları dinleyemeyenlere, kısaca tüm engelliler için birşeyler yapmaya çalışan insanların sloganı.

ancak daha işlevsel olması için anlaşılan engellerden önce birilerinin at gözlüklerini kaldırmamız gerekiyor. var misin yok musun koftidir de bana, daha bir çok ihtiyaç duyan dernek unutulacak de bana ama ajitasyon olarak yorumlama bu programı.

yazık, günah.
    #3126232 (jansoldier, 12.03.2008 01:32)
  6. bu tarz program ve organizasyonlar, asıl olayın gerçekleşmesiyle toplanan paranın dışında, paranın kimin için, nasıl bir dernek için toplandığını da göstermesi ve tanıtması hususunda, ihtiyacı olan kurumlara büyük yarar sağlarlar.. demek istediğim bu ve bunun gibi yardım girişimlerini her ne kadar geleneklerimize ters olsa da olabildiğince etrafa duyurmak gerekmektedir.. bu gece toplanan paranın belki de 10 katı önümüzdeki bir ay içinde ilgili yerlere ulaşacaktır.. bundan da varsın show tv ve acun ılıcalı faydalansın zerre skimizde olmamalıdır..
    çok isteniyorsa bir tv kanalı satın alınabilir, böyle bir işe girişilebilir, yayın sırasında da kanalın logosu kapatılabilir böylece reklam olmaz, vicdanlar da son derece hür olur..
    sunucuya da maske taktırılır artık.. ama millet güler falan.. şık olmaz bence..
    #3126238 (rapper ninja, 12.03.2008 01:32 ~ 01:37)
  7. Acun'un tv programcılığı işinde ne kadar başarılı olduğunu gösteren, an itibari ile devam eden, önemli, güzel bir bağış kampanyası platformu. şuan itibari ile genel toplam: 3.022.449 Ytl
    #3126310 (Sibemol, 12.03.2008 01:45)
  8. ve program 4milyon YTL nin üzerinde bir meblağla tamamlandı. türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının hepsine tüm engelli vatandaşlarımız adına teşekkür etmek hepimizin boynunun borcu. inşallah televizyon programından, televizyon programına olmaz tüm toplum olarak gönül ve hayır işlerine daha fazla alaka gösteririz.
    #3126612 (jansoldier, 12.03.2008 03:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

engelleri kaldiralim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. engelleri kaldiralim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu engelleri kaldiralim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about engelleri kaldiralim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » papaganini » kirmizi bileklik » ahmet haluk yuksel » kamu ihale kurumu » fender sp 10 » babasi trafik polisi olan insan » times meydani » turk uzay araci arkasina yazilabilecek sozler » seri katil soylemleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » class diagram » mekana selam yerine espiriyle giren insan » bir insanin ic camasirlari toplami » seri eksi oy yiyen ibine » vize haftasi » jimi the kewl » polonya » tirledim ha » ya anne bes dakika daha » panora alisveris merkezi