enflasyonun eksi cikmasi 

kapat
  1. *Ağustos 2008 itibarıyla Türkiye istatistik kurumu'nun verilerine göre TÜFE yüzde 0.24, ÜFE yüzde 2.34 gerilemiş olmasıyla ortaya çıkan durum.
    * Sanırım millet parasızlıktan birşey alamıyacak duruma geldi diye fiyatları düşürmek zorunda kaldıklarından istatistikler böyle bir veri çıkardı ortaya. sen git fındığın fiyatını düşük belirle, sonra fiyatlar ucuzladı, enflasyon düştü diye haber çıkart.. canım benim.. iyi denemeydi..
    #3913920 (zookeeper, 04.09.2008 09:58)
  2. enflasyonun düştüğüne, ülkenin iyi yolda olduğuna inanmak istemeyen felaket tellallarının hoşuna gitmeyecek olay.
    #3913951 (kaleci sacli adam, 04.09.2008 10:08 ~ 15:34)
  3. (bkz: pek yakında sinemalarda)
    (bkz: amerika türkiye den borç istedi)
    #3913962 (rakimalboga, 04.09.2008 10:11)
  4. iktisat teorisinde fiyatlar genel seviyesindeki gevşemeyi gösterir..

turkiye'de ne gösterdiğini ben de bilmiyorum..
    #3913973 (Luthor, 04.09.2008 10:14)
  5. bu enflasyon denen zamazingo, ak parti iktidara geldiğinden beri nedense sürekli düşüyor. lakin iktisat fakültesi mezunu olarak, ben bu durumun vatandaşa neden yansımadığını ısrarla çözemiyorum. kürdan'ı, tarağı ölçerek enflasyon oranı hesaplanmasının bi alakası olabilir mi? onu da anlamış değilim. eheh, afacan afacan hareketler tabi.

durmak yok, yola devam. açlık sınırı da 100 ytl'ydi zaten di mi? tamam.
    #3913975 (tuzbittihiyarakosamiyorum, 04.09.2008 10:15)
  6. gecen ay elektrik ve dogalgaza gelen zamlar herhalde iranda oldu.
    enflasyonu nasıl bulduklarını merak ediyorum doğrusu, aç kalmamak için 64 ytl yeterli diyen kişilerden de bu beklenir.
    yemişim tüfesini sen bi pazara gel görürsün kefeyi.
    #3913988 (xargn, 04.09.2008 10:18)
  7. (bkz: olasılık sorusunun cevabının 2 çıkması)
    #3914007 (blackhole, 04.09.2008 10:26)
  8. pinpon topunun bu sene fiyatlarının daha düşük olmasından dolayı ortaya çıkan sonuçtur. ben buna içerim kardeşim.
    #3914013 (fabala, 04.09.2008 10:28)
  9. durmus yilmaz, konuyla ilgili "parasal sıkılaştırmanın etkisiyle son dönemde enflasyon beklentilerinde görülen kötüleşme durdu" diyerek olayı başarıyla kendine yontmuştur..

petrolün geçen ay 150 dolardan 110 dolara düşmesini, eur/usd paritesindeki gevşemeden dolayı ithal fiyatlarının geri gelmesini konuyla bağdaştırmadan insanlara "bakın süper politika izledik ramazanda üstelik okulların açılma döneminde bile enflasyon düştü" saçmalığını yedirebilmesi büyük ustalık ister..

ha yiyende de iş var.. ayrı mevzu..
    #3914132 (Luthor, 04.09.2008 10:53 ~ 10:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enflasyonun eksi cikmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enflasyonun eksi cikmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enflasyonun eksi cikmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enflasyonun eksi cikmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hazreti kur an » aydinlanma cemberi » komsu komsunun kulune muhtactir » emperyalizm » basarakavak » www vodafone com tr » wilson ilkeleri » seviyorum seni ekmegi tuza banip banip yer gibi » turkcedeki en guzel kelime » genelleme » ctunnel » liderform » kurmay subay » hayat » ekol dershanesi » portakalli kek » dik aci » yilmaz guney » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanla » turk edebiyatinda kadin yazarlar » parmakla gosterilmek » galatasaray in sergen in jubile macinda oynamamasi » times meydani » istanbul da 65 000 magazanin indirime gitmesi » chakaron makaron » dunya disinda seks nasil olurdu » lazanya » id » gokhan ozcan » tombala vekil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ronaldo luis nazario da lima » hayal » her sivi ile sigara icme istegi » bahama adalari » atletico madrid » lutfen biletinizi seyahetiniz boyunca saklayiniz » hukuki net » turk kizlari » mecburen hic istemedigi bir yerde olan insan » state building