enflasyon teorisi 

kapat
  1. evrenin yaradılışı ile ilgili teorilerden biri. teori, evrenin yaradılışının ilk anında bir anda 10 üzeri 50 kat büyüdüğünü ve genişlemeye devam ettiğini söyler.
    #3701841 (myosotis, 22.07.2008 13:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enflasyon teorisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enflasyon teorisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enflasyon teorisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enflasyon teorisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erotik sozler soyleyen kiz » kotayi asma sebepleri » siyah ojeli topugu yara bantli 42 numara kiz ay » turk edebiyatinda ilk mutasavvuflar » periderm » benimo » cikolata kutusunda yalniz kalan bitter cikolata » 89 com » yaran carsi tezahuratlari » hayao miyazaki » kaca gidiyorsun » travesti msn adresleri » 3 saniye kurali » siyasi harita » bakarsan bag bakmazsan dag olur » dilber kocarslanli » sizofren » prying open my third eye » yogusma » kam » sevgili » baskalari tarafindan ornek gosterilmek » salak sarki sozleri » see you in another life brother » son ders ask ve universite » venezuela » dul kari eksperi ceto » baytar » nilgun belgun » alisimin kaslari kare » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » iyi sabahlar sozluk ben yatiyorum » miralem sulejmani » alternatif prezervatif reklam sloganlari » nefes nefese kalan muhabir » adriana lima » bilkent universitesi » mizahin mizaca kattiklari » basligin sol frame e gelmesini engelleyen zihniyet » cas » edgar