enflasyon canavari 

kapat
  1. ulkemize has bir yakistirmadir. surekli hortlamasiyla olumsuz oldugu dusuncesi icerisindeyiz.
    #321480 (vincent vega, 06.06.2006 09:45)
  2. hayali canavarlarımızdan biridir.trafik canavarı gibim.
    #321485 (ozkrm, 06.06.2006 09:48)
  3. (bkz: o canavarı biz yarattık)
    #321505 (grup vitamin, 06.06.2006 10:02)
  4. trafik canavarinın ekürisi olup bir zamanlar çok canlar yakmıştır.
    #563378 (hunlu, 21.08.2006 17:52)
  5. sevdiğim bir arkadaşımdır. genellikle benim gibi halkın eti ile kanı ile değil, parası ile beslenir. kasimpasa canavari ve trafik canavarindan sonra 3. nesil bir canavardır.

(bkz: saygı duyuyorum)
    #830800 (kasimpasa canavari, 08.11.2006 14:28)
  6. zamanla dönüşüm geçirmiş canavardır. enflasyonun tavan yaptığı yıllarda ağzından burnundan alevler püsküren ejderhadan zamanla dino'ya dönüşmüştür.
    #1803546 (kirraboo, 22.06.2007 01:30)
  7. lidyalılar zamanında türemiş ekonominin kötü karakteri.
    #1803649 (mucuk, 22.06.2007 01:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enflasyon canavari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enflasyon canavari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enflasyon canavari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enflasyon canavari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» milli piyango anadolu lisesi » gercek canavarlar » deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » murat karayalcin vs melih gokcek » gang bang deneyi » espirituel » webcam » nasrettin hoca » henri michaux » felegin cemberini belinde ceviren insan » cutting edge » mon coeur s ouvre a ta voix » vanja ivesa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sosyalizm » rubin kazan » gnr » converse » adim adim anal seks » izmirli kizlar » sakarya universitesi esentepe kampusu » odev yapmayan ogrencinin yandas aramasi » tuvalu » chp genel merkezi