endustriyel siyah 

/ 2
kapat
  1. yaptığım esprileri 4 saniyeliğine ciddiye alan guzel insan;

winona ryder'ın posterini alacağım bende.

e.s: aa o kimdi?

new yorkta sonbahar filminde oynayan hatun.

e.s: (tam anlamayarak) aa güzel hatun.

evet 3 senedir çıkıorum.

e.s: (ciddi ciddi bakarak) sahimi?
    #2696286 (yureksagda, 14.12.2007 14:59 ~ 01.01.2008 20:18)
  2. brt televizyonunun eğitim danışmanı. *
    #3062183 (yureksagda, 26.02.2008 18:35)
  3. siyasi bakımdan hicbir yerde bulunmuş nadir insanlardandır.
    #3138909 (sako, 14.03.2008 19:02 ~ 06.10.2008 18:15)
  4. endustriyel hamlelerin en başarılısı,
    siyahların en sıcakkanlı ve samimisi,
    göçmenler arasında en anlayışlısı,
    geç keşfettiğim üslubu ile direk etkileyebilen saygın kişilik.

Blagodarya vi mnogo batko.
    #3741167 (bkrcnr, 30.07.2008 00:04)
  5. Fırtınadan arta kalmış ötaçede
    Tevekkül içinde, görkemli saçları
    Ve iğreti parkasıyla..
    en iyi arkadaş sensin sigara tek dostumsa
    sakın girme camiye ayakkabıyla
    turbana oyle anti tez olmaz sıctırtma ayağına *

seni görememek sağır sessizlik, ölüm duygusu
    nede güzel olur ramazanda anamın turşusu *
    sensün alemin en kral yahusuhlusu

son olarak budur yureğin sana nasihati
    'üzülme giovanni hayat devam ediyi'
    son istegimi de soyleyebilirim simdi
    bir geceyarisi yaziyorum bu mektubu
    yalvaririm onu okuma carsamba gunleri..
    #3964828 (yureksagda, 15.09.2008 03:19 ~ 03:24)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

endustriyel siyah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. endustriyel siyah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu endustriyel siyah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rusya borsasi » hakliyiz kazanacagiz » sibel can » kondansasyon » britney spears » almanya da yasayan turkler » bininci dunya savasi » 9 mart 1971 darbe tesebbusu » mylastdaysasachild » formel dusunce bozuklugu » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » yetersiz tatar » nazareth » orijinalinden guzel olan coverlar » izani yok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » formikasyon » osman kibar » che » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » yandan cevap » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » okultizm » hayata dair ic burkan detaylar » crazy » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » anton szandor lavey » bir cift turna » diferansiyel denklemler