endustriyel futbol 

kapat
  1. yurt dışında her ülkede normal olan ama türkiye'deki taraftarları futboldan soğutan para kapısı. son olarak emre belozoglu nun fenerbahce ye transfer olmasiyla tekrar gündeme gelmiştir. öncelikle şunu söylemek isterim ki emre belozoglu ve fatih terim karakterleri açısından kesinlikle galatasaray'da görmek istemediğim iki kişidir. düşünüyorum eğer ki fenerbahce'li olsaydım bu adamı nasıl içime sindirebilirim diye ama bir cevap bulamıyorum, tuncay sanli'yı galatasaray'da görmek gibime geliyor ki allah korusun... gerçek taraftarlar takımlarında hakan sukur gibi, aykut kocaman gibi, metin oktay gibi takımlarına gönülden bağlı futbolcuları izlemek istiyorlar. bazı durumlarda profosyonel olamayan futbolcuları görmek istiyorlar...
    #3472764 (metin oktay, 31.05.2008 09:32 ~ 09:33)
  2. mehmet ayan ın ölümüne savunduğu kapitalizm tabanlı bir futbol görüşüdür. kısaca her şey para olarak açıklanabilir. benim için besiktas ımızın maçını normal bir tv kanalından seyredememektir. çok afedersiniz güney amerika nın tamamını dolaşmış bir yazar kardeşiniz olarak hiçbir maçın paralı bir tv den yayınlanmasını görmemişimdir. *
    #3489108 (selfless, 03.06.2008 20:43 ~ 04.06.2008 09:04)
  3. (bkz: endüstriyel futbola hayır)

(bkz: forza livorno)
    #3489143 (chazsmyr dhuunyl, 03.06.2008 20:53)
  4. (bkz: Futbol A.Ş)
    #3489170 (nekrofili, 03.06.2008 21:00)
  5. (bkz: pozitif futbol)
    (bkz: total futbol)
    #3489173 (tanimadinmiben, 03.06.2008 21:00)
  6. (bkz: tanju colak/#3772668)
    #3849485 (maca papazi, 21.08.2008 16:11)
  7. gerçekleri görmemizi sağlayandır. forma sevgisinin çok gerilerde kaldığını gösterir. o sebeple istisna futbolcular hariç, bu çarkın içinde yolunu bulmayan kalmamıştır. bir deli nezihi, bir libero müjdat, bir cüneyt tanman ve bir yengeç kadir bulamayız biz artık. gönülleri karartmıştır. aynı oranda kulüpleri de vefasızlığa doğru itmiştir futbolcularla paralel. yoksa bir fener kazanır, bir cim bom, bir kartal!

(#1767156)
    #3849515 (galapagoslu iguana, 21.08.2008 16:16)

© 2008 - uludağ sözlük

endustriyel futbol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. endustriyel futbol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu endustriyel futbol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pallacanestro treviso » kurtlar vadisi pusu » hifzi veldet velidedeoglu » insanlik onuru iskenceyi yenecek » nestea seftali » emekli travesti » sabri sarioglu » scurtel » pulitzer odulleri » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » sik kafali japon askeri » teroru cozene odul verelim » gitar calmaya klasik gitar ogrenerek baslayin » matkap ile gitar calmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » durmak yok eksilemeye devam » desmond david hume » laz muzigi » osman pamukoglu » daum lucescu terim uclusu » beren saat » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » anatolianrock » move » venus pastanesi » karagarga » cry for the moon » islak imza » gundelik hayat teorileri