en zengin krallar 

kapat
  1. forbesdergisinin yayınladığı dünyada ülkelerini yöneten, kraliyet ailesi mensupları ve diktatörlerden oluşan Top 10 zenginler listesine göre:
    1. suudi arabistanKralı abdullah bin aziz: 21 Milyar dolar
    2. brunei Sultanı hacı bolkiah: 20 milyar dolar
    3. birleşik arap emirlikleriDevlet Başkanı şeyh halife bin zayed el nahyan: 19 milyar Dolar
    4. dubai Şeyhi muhammed bin raşid el makdum: 14 milyar dolar
    5. liechtenstein Prensi ıı hans adam: 4 milyar Dolar
    6. monakoprensi albert: 1 milyar Dolar
    7. küba lideri fidel kastro: 550 milyon dolar
    8. ekvator ginesi Devlet Başkanı teodoro obiang nguema mbasogo: 500 milyon dolar
    9. ingiltere Kraliçesi ıı elizabeth: 550 milyon Dolarlı
    10.hollandaKraliçesi beatrice: 270 Milyon dolar.
    ayrıca;
    (bkz: zengin krallığın serveti züğürt cumhuriyetin çenesini yorarmış)
    #213870 (registerlater, 05.05.2006 17:09)
  2. kral faruk da bu konuda bir efsaneydi.tabii bir de arabeskin kralı ibrahim tatlıses falan var.
    #230297 (veritaserum, 11.05.2006 02:40)
  3. fidel castobu para benim değil küba halkına aittir nasıl benim diye gösterirsiniz diye dergiyi mahkemeye vermiştir.
    #830145 (eagle is free, 08.11.2006 11:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

en zengin krallar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en zengin krallar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en zengin krallar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en zengin krallar. Copyrights of the articles are belong to their authors.