en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak 

kapat
  1. insanı üzen durumdur.

(bkz: bu ne yaman çelişki anne)
    (bkz: bu ne çıldırtan denge)
    #3369278 (militia, 07.05.2008 20:42)
  2. şizofreniye neden olur *.
    #3369336 (bihaber, 07.05.2008 21:05 ~ 08.05.2008 20:02)
  3. bir de ailenle aran hiç iyi değilse insanı yakar. az önce keşfettiğim durumdur kendileri. facebook'ta in relationship yazdığını görünce -zaten teklif ettiğini birisine de yine kişisel iletilerden anlamış biri olarak- sessizce durumu kabulenmiş gibi yaptım. bana nasıl ve neden anlatmamıştı!? bu kadar küçük fakat hayati bir nokta neden bana anlatılmamıştı!? ve aslında bahsettiğim kişi en iyi arkadaşım olma ünvanını da zaten 5 kişi civarı arkadaşımm olması dolayısıyle almıştı -ki ben hepsine en iyi arkadaşım derim genelde, ama birisiyle 2 aydır görüşmüyoruz, öbürü dün msn'e birisi online mı diye baktı ben bu sırada mesaj yollamama rağmen çıkıyorum pardon dedi çıkmis, mesajım gitmeyince anladım aha bakın işte başka arkadaşım yokmuş bile. * ve bunların hepsini az önce düşünerek spagetti yaptım ve yedim *, ve lakin neredeyse kalp krizi geçiriyordum artık çünkü hayatım boyunca * hep böyle olmuştur. ne diyelim yapacak birşey yok, gerçekten birşey yok çünkü tüm planlarım bu arkadaşlarımla beraberdi...
    #3390462 (friday night, 13.05.2008 02:16)

© 2008 - uludağ sözlük

en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» burcak onder » saat 00 00 da sozlugun delirmesi » anime » taraf olmak » bocek oldurme hakki » x ten ovgu dolu sozler » evlendikten sonra hayat var mi » wristcutters a love story » stevie ray vaughan » kanka ayagi got ayagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci