en velo 

kapat
  1. en revenant de paris chez ma tente. en velo!... en velo velo, en velo!... en velocipede, pede, pede, pede!.. en velocipede!...
    (fransadan teyzeme gelirken)

j'ai rencontré trois belles filles charmantes. en velo!... en velo velo, en velo!... en velocipede, pede, pede, pede!.. en velocipede!...
    (üç güzel kızla tanıştım)

j'ai pas choisis, mais j'ai pris la plus belle!.. en velo!... en velo velo, en velo!... en velocipede, pede, pede, pede!.. en velocipede!...
    (seçmedim ama en güzelini aldım)

je l'ai emmenée dans ma petite chambrette.. en velo!... en velo velo, en velo!... en velocipede, pede, pede, pede!.. en velocipede!...
    (odama getirdim)

ella a hauté sa petite chemisette.. en velo!... en velo velo, en velo!... en velocipede, pede, pede, pede!.. en velocipede!...
    (gömleğini kaldırdı)

j'ai ambaissé, sa petite chaussette(!).. en velo!... en velo velo, en velo!... en velocipede, pede, pede, pede!.. en velocipede!...
    (çorabını indirdim)

j'ai lalala lala. laalaaa(!) en velo!... en velo velo, en velo!... en velocipede, pede, pede, pede!.. en velocipede!...
    (sansür)

..et c'est ainsi qu'on a peuplé la f r a n c e ! en velo!... en velo velo, en velo!... en velocipede, pede, pede, pede!.. en velocipede!...
    (ve böylece fransa nüfusunu çoğalttık)

şeklindeki loyloydur. gsl ogrencileri pek zevk alir bunu söylemekten.
    #543315 (chanson de roland, 15.08.2006 19:10)
  2. (bkz: bisikletle)
    #543320 (yasakani, 15.08.2006 19:13)

© 2008 - uludağ sözlük

en velo başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en velo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en velo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acima acinacak duruma dusersin » yuzuklerin efendisi ergenekon » bursaray » pendik » freekick org » solo » okcu dediler gozlukcu cikti » bizkitch » scars on broadway » zengin oldugunu belli etmek icin cabalayan yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games