en son kaca olur 

kapat
  1. muthis bir pazarlik repligi. dusulebilecek en alt degeri isteyen alicinin hayata isyan cumlesi.
    #100099 (laz pacino, 04.03.2006 16:40)
  2. standart yaşam cümlerinden biridir.Yanıtlar değişken olmakla beraber, bi amcanın (bkz: gençliğiniz yeter)demesinden sonra daha az kullanır oldum
    #100142 (uzaklar, 04.03.2006 17:03)
  3. aynı adam olayı fiş olmasak kaça olura getirecek kadar öz saygı ve güvenede sahiptir.
    #851642 (kurna, 13.11.2006 08:41)
  4. satıcının verdiği fiyattan tatmin olmayan müşterinin fiyatı düşürme çabası.

-kaç para bu?
    -10 lira.
    -en son kaça olur?
    -5 ver yeter apla.
    -5 yetiyodu da niye 10 a satıyosun adi adam!
    #2630897 (teoremsel, 26.11.2007 02:24)
  5. Uzak ve orta doğululara özgü, her satıcı kazık atar mantiginin, kafasına nakşedilmiş alıcının, diline yansıması şeklidir.
    #2631167 (Jonny Turk, 26.11.2007 06:43)

© 2008 - uludağ sözlük

en son kaca olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en son kaca olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en son kaca olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milli egitim mufredati kliseleri » gillian armstrong » ben cevrecinin daniskasiyim » favori filmi recep ivedik olan insan » meme acarak protesto yapmak » en etkileyici dizenin son dize olmasi » soguk savas » bir pezevenkte olmasi gereken ozellikler » kirik kalpler kulubu » 10 yil sevgili olup 2 ayda bosanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games