en son ben vurdum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben vurdum
  2. vurdum duymaz
  3. deliye vurdum
  4. ben birini vurdum
  5. vurdum en dibine kadar
  6. tak dedi canima vurdum
  7. kekligi vurdum dasda
  8. abanmadim iciyle vurdum
  9. dama vurdum bir depik
  10. vurdum duymaz kel ayvaz

© 2008 - uludağ sözlük

en son ben vurdum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en son ben vurdum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en son ben vurdum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her ortamda escinsel oldugunu belirten insan » mahmut sakar » 24 hour party people » hali cirpmak » dengesiz bir sevgili ile hayat » ah babam sag olsaydi » elazigli cigkofteci ahmet usta » sokak serserileri » 2008 belcika grand prix » bir boka benzemeyen minimal siir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games