en sigarasiz saatinde gecenin 

kapat
  1. en sigarasız saatinde gecenin... karanlıkların dışında ama... yüzler aya dönük hep... henüz verilmemişken sözler, edilmemişken yeminler... çıktın, geldin... ben zamansızlıkla boğuşurken ve temizlerken yaralarımı... güldün önce, masumsun sandım... sessizlik gücüme gitmiyorken artık, sensizliği koydun omuzlarıma... ben yaşamaktan muaftım...

sana geleceğimi bilmeden çıkmıştım yola... neyim varsa evde bırakarak, bir parça hayal hariç! şiir kurardım ya ben hani -sen bilmezsin- şimdi seni kuruyorum... yosun yeşili her taraf... yeşili sevmeyi senle öğreniyorum... ben bir de çocuk çocuk ağlardım -sen bunu da bilmezsin gerçi- şimdi çocuk çocuk kahkaha atıyorum... ve muaflığı bırakıp bir kenara, yaşamaya başlıyorum aniden... hüvviyet sormuyor önce kimseleri, öte git biraz(!) demiyor... olabildiğince yaşamaya çalışıyorum ben de; yaşadıkça durmadan yazıyorum... o yılgın benden eser yok! ne çıkarsa önüme umutlanmama yardımcı olacak; sardırıveriyorum gazete kağıdına... uçmak için kanat lazım bir çift -bunu biliyorsun, evet!- bir çift kanat sipariş ediyorum kendime... bir sigara bulup yakıyorum... ve dalıyorum uçma hayallerimin içine...

eylül-06, bursa
    #643227 (don santino corleone, 17.09.2006 18:19 ~ 18:30)
  2. zamanı içtiği yada içeceği sigaraya göre tarif eden tiryaki söylemleri.fakat kulağa son derece hoş gelen cümle.
    #965673 (handushka, 07.12.2006 22:30)
  3. en sigarasiz saatinde gecenin, soluk borumdan asagi inen tutun dumani oldun. cigerlerimde tatli bir yangin. damarlarimda dolastin, her hucre "sen, sen" diye haykirir oldu. heyecani tekrar hissettim her bir sinir ucumda. nikotinin uyarici etkisi dedim "gecer heralde". bagimlilik yapti varligin.
    yine en sigarasiz saatinde baska bir gecenin cekip gittin hicbir sey soylemeden. birkac veda sozu teselli olurdu belki miras biraktigin acilara. artik hicbir tutunun dumani yakmiyor icimi eskisi gibi.

tanim: insani depresyona bile sokabilecek soz obegidir.
    #965810 (unusual suspect, 07.12.2006 22:52)
  4. isvec death metali nin emektar gitaristlerinden birisi. kendisi in flames, arch enemy gibi gruplara şarkı sözü yazmıştır, çevirmiştir. ayrıca dark tranquillity'nin albüm kapaklarını da o hazırlamıştır. kısacası dark tranquillity'de en az mikael stanne kadar, hatta daha bile fazla emeği vardır.
    #3334835 (ovaniova, 29.04.2008 15:14)

© 2008 - uludağ sözlük

en sigarasiz saatinde gecenin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en sigarasiz saatinde gecenin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en sigarasiz saatinde gecenin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konustuktan sonra telefonu gobege silmek » sokakta yuruyen kiz modelleri » tekerlegi yol cizgisinde tutmaya calismak » burak yeter » yogurtlu pilavdan pasta yapan cocuk » pkk vuruyor hukumet uyuyor » muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur » yilan » hatun kaldirmak » bakkaldan orgazm sigarasi istemek » ask her seyi affeder mi » hakkini helal et » ogretmen » rammstein » moderasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sorun sensin kurt de sana girsin » toyota corolla » kizlarin msn vermeme sebepleri » keneden korkmayan kahraman solcu » tnevel » daniel gonzalez guiza » trumanshow » uzaktan kumandali essek » seri eksi oy veren galatasaray timi » malcolmriver » leman dergisi hurriyet gazetesi isbirligi » cihan haspolatli » metin yuksel » yureksagda » james connolly