en sevilen piclikler 

kapat
  1. arkadaşlarla beraber sabahlarken dayanamayıp uyuyan arkadaşın yorganının üstüne kolonya döküp çakmağı ateşlemek ve hep bir ağızdan "kalk ulan yangın var yanıyoz" diye bağırmak. arkadaş kalpten gitmezse bir eğlenmek bir eğlenmek sormamak.
    #819546 (atrin, 05.11.2006 21:07)
  2. bir arkadaşımın yaptığı piçlik* şuydu:

yaz mevsimi. altıparmak'ta geziyoruz bir gün. karşıdan bir bayan geliyor. üzerinde dar bir badi var. meme uçları iyice belli oluyor. belli ki sütyen giymemiş. arkadaş yanına gidip:

- "hanımefendi kampanyamıza destek verdiğiniz için sizi kutluyoruz" der. kadın şaşırıp,
    - pardon ne kampanyası? arkadaş,
    - "kahrolsun sütyenler, memelere özgürlük kampanyası".
    #1865626 (protohippi, 05.07.2007 01:38)
  3. efendice yapılan picliklerdir.
    #1865636 (nokia şarzı, 05.07.2007 01:40)
  4. piçlik her cins için piçliktir.
    - merhaba aslı
    - merhaba goril
    - aslı mik beni kocam ol
    - ananı mikip baban olsam
    #1865666 (lazio, 05.07.2007 01:46)
  5. kişi hal ve hareketlerine bağlı olarak yapmış olduğu şirin yaramazlıklardır.
    #2463894 (efe misin, 13.10.2007 05:48)
  6. kardesi veya ufak kuzenleri olesiye korkutmaktir. *
    #2463895 (revolter00, 13.10.2007 06:00)
  7. ranzada üst katta yatan ki$i iseniz;
    altta yatan uyurken elini dı$arı sarkıtmı$sa süfer bir oyun oynayabilirsiniz: avucuna tükürebilme oyunu! gerçekten uykusuzluğa birebir, ben 12-15 ya$ aralığımda yapıyordum ama yine de önerebilirim.
    #2463932 (sidikli, 13.10.2007 06:44)
  8. yazın en sıcak günlerinden birinde, aileniz 5 yaşındaki kuzeninizi size bırakarak misafirliğe gider. ufaklık hastadır ve dinlenmesi gerekiyordur. denize gidememenin verdiği ızdıraba aşırı sıcak ve sarı çıyanın cıyaklamaları da eklenince sinirden ne yapacağınızı bilemezsiniz. mutfağa gider elinize biraz salça ve bıçak alırsınız. bir kere daha ağlarsan seni keserim dersiniz. gözlerini kapatır ve çılgınlar gibi ağlamaya başladığında bıçağı ve salçayı hemen sürersiniz koluna. gözlerini açtığında korkudan ve şaşkınlıktan bakakalır. bir güzel pansuman yapar ve uyursa hemen geçeceğini söylersiniz. o uyur, siz denize gidersiniz. *
    #2463943 (olmazsaolmaz, 13.10.2007 06:57)

© 2008 - uludağ sözlük

en sevilen piclikler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en sevilen piclikler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en sevilen piclikler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» retinoblastom » motokros » star ana haber » titfuck » 31 agustos 2008 kayserispor galatasaray maci » enternasyonel france galop istanbul kosusu » devilscry » jazz mi bluesdan blues mu jazzdan cikti sorunsali » ben bir sokak kadiniyim » sozlukten sececegim bir erkekle sevismek istiyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games