en nefret edilen takimin fenerbahce olmasi 

/ 3
kapat
  1. yalnızca son zamanlarda yapılmış bir anketin ortaya koyduğu değil,türk futbol tarihinin bir hakikatidir.
    en nefret edilendir FB,çünkü ülke kaynaklarını en çok tüketen takım olmasına rağmen yaptığı üretim yerlerde sürünmektedir.
    bu ülke futbolunun bir yerlere gelmesi için ne bir sistem geliştirebilmiş,ne avrupada bir başarı elde edip ülkenin göğsünü kabartabilmiş,ve ne de milli takım için bir futbolcu ve/veya teknik direktör yetiştirebilmiştir.
    tüm vizyonu ve misyonu galatasarayı yenmek ve türkiye ligini 1. sırada bitirmek olmuştur.
    bunun içinde her türlü para ve medya desteğini kullanmaktadır.
    #220613 (azorka, 08.05.2006 10:06 ~ 14:50)
  2. (#194160)
    #220637 (trablus, 08.05.2006 10:20)
  3. 6414T4S4R4Y ve Beşiktaşın buzuk kardesligi yaptığı bir ortamda olması gereken br olay...ayrıca bunda en büyük pay fenerbahcenin onlardan çok daha başarılı olmasının yanında kendilerinin yerlerde sürünmesidir... örnek vermek gerekirse..

inönü stadı 32 bin kişilik, ali sami yen stadı * 20 bin kişilik..

şükrü saraçoğlu stadyumu ise 55 bin kişilik...

32 bin + 20 bin = 52.000

sizin için 3000 tane de polis koyuyorum oraya..anca 55 bin yaparsınız..

gs storeların geçen yılki cirosu 10 milyon dolar, bjk storeların ise 7 milyon dolar

feneriumların ise 22,5 milyon dolar

gibi örneklemeler göz önüne alındığında pek de şaşırtmaması gereken olaydır... bu yüzden pek de ciddiye alınmamalıdır bu buzuk kardesligi ne de olsa alıştığınız üzere denizli dönüşü *
    hem de *

not: ha aklıma gelmişken siz uefa kupasını aldınız di mi? afferin lan..
    not: siz de türkiye kupasında bizi yendiniz... aradaki 29 puanın bir önemi yok artık.. önümüzdeki 96 yılda kapanır o fark takmayın kafanıza...
    #220705 (free your mind, 08.05.2006 11:04 ~ 11:30)
  4. (bkz: aziz yıldırım)
    #220706 (registerlater, 08.05.2006 11:07)
  5. bir takımın bunca yıllık emeğinin nasıl bir kalemde silinmek istenmesinin bazılarının içinde ukte kalması olayıdır.bunu yapanlar alın teriyle kazanılan bir maçtan sonra bile adamların parası var nasıl olsa,hakeme biraz koklattırıp satın almışlardır diyebilen cürretkarlıktadır.halbuki herkesin takımı kendinedir.herkes kendi işine baksındır.
    #220714 (sadakatsiz, 08.05.2006 11:17)
  6. (bkz: biz seviyoruz o yeter)
    #220720 (karga, 08.05.2006 11:20)
  7. böyle başkanı böyle yöneticileri olduktan sonra çoooook doğalll bi hadise.
    #220723 (vezir tonyukuk, 08.05.2006 11:22)
  8. (bkz: bizdeki sevda herkese bedel)
    #220731 (pulp fiction, 08.05.2006 11:28)
  9. fenerbahçe en haksız olduğu konuda bile kendini haklı gördğü sürece en sevilmeyen takım olacaktır. en basit örneği kupa finalidir. beşiktaşın alnının teriyle kazandığı ve hakemin çok iyi yönettiği bir maçta hakemin taraf tuttuğunu söyleyerek bunu gösterdiler. bundan daha kötüsü galatasarayın aldığı süper kupa ve uefa kupalarının şans eseri kazanıldığını söylediler. bunları yapan fenerbahçe değil kim olursa olsun sevilmez ve nefret edilir.
    #220740 (rrrangerrr, 08.05.2006 11:34)
  10. (bkz: başarı sürekliliktir)
    (bkz: biz uefa kupasını aldık)
    (bkz: ama trömsöye yenildik)
    (bkz: ne yani biz başarılıyız canım)*
    #220742 (crypto, 08.05.2006 11:36)
  11. her ne kadar galatasaray'lı olsam da alışık olduğumuz bi önermedir bu. gözlemlediğim kadarıyla bi ülkenin en başarılı takımı hangisi ise o takım en nefret edilen takımı oluyor. şu an nasıl fenerbahçe'ye karşı kin kusuluyorsa bundan 6-7 sene önce galatasaray'a karşı vardı böyle bişeyler. her ne kadar galatasaray avrupa'da başarılı olsa da, ligde hem inönü'deki hem de saracoğlu'ndaki tüm maçlarda hedef unsuru haline gelmişti. diğer ülkelerde de böyle bu. bi zamanlar ingiltere'nin en sevilmeyen takımı olan manchester united bu sıfatını chelsea'ye kaptırmıştır son yıllarda.

yani;

başarı=nefret edilmek
    #220759 (arjen robben, 08.05.2006 11:42 ~ 11:53)
  12. Yapılan tesisler yeniden yapılanan muhteşem stadyum türkiyenin heryerinde açılan Fenerium lar satılan ürünler alınan dünya yıldızları stadı full dolduran muhteşem taraftarı türkiyede elde edilen başarılar bunun yanında sivri dilli yöneticiler kendini bile sevmeyen bir başkan ve bunun getirdiği bir sevgisizlik ortamı...
    #220764 (Lefter, 08.05.2006 11:44)
  13. normaldir.galatasaray ın uefa sampiyonluguna sevinmeyen sadece fenerliler ve arsenal taraftarı olmustur.arsenal bu yıl sampiyonlar ligi nde yine final oynuyor.fener??
    #220781 (esteban, 08.05.2006 11:51)
  14. (bkz: çekememezlik)
    #220787 (shyer, 08.05.2006 11:54)
  15. aziz yildirim sayesinde olusan hadiseler sinsilesi.
    #220832 (LocK, 08.05.2006 12:12)
  16. (bkz: meyve veren agac taslanır)
    #220835 (karpuzkabugu, 08.05.2006 12:13)
  17. en nefret edilen takım fenerbahçedir evet!!! kurtuluş savaşı yıllarında itilaf devletlerinin o güçlü kadrolarını farklı skorlarla yenerek türk milletine moral kaynağı olduğu için, gündüz itilaf devletleri takımlarıyla maç yapıp geceleri anadoluya kaçak silah sevkiyatı yapıp, bir çok oyuncusunu cephede itilaf devletlerine karşı şehit olarak verdiği için, donemin bazi takimlari * gibi bu devletlerin takımlarından fark yiyerek onlara karşı moral-motivasyon sağlamadığı için, ulu önderimiz mustafa kemal ataturk tarafından bizzat ziyaret edilerek tek taktir edilen takım olduğu için, en çok şampiyon olan takım olduğu için, tüm kardeşliklere komplolara karşı dimdik ayakta durduğu için, avrupa fatihini her seferinde dize getirip ondan daha büyük olduğu için, bügün 55.000 kişilik stadı şükrü saraçoğlu kadıköyde bir mabed gibi yükseldiği için, ne galatasaray gibi maketlerle, ne de beşiktaş gibi yerin dibini kazarak stadını genişletmek adına taraftarlarını kandırmadığı için, türkiye kupasını senelerdir alamadığı halde, avrupa fatihi olamadığı halde bügün fenerium magzalarında tescilli ürünleri yok sattığı için, taraftarı yağmur camur demeden * maçlarına geldiği için, kendine yapmacık maskotlar bulup kartal aslan boğa demediği sevimli bir kanarya ile hepsini ağlattığı için, sarısıyla lacivertiyle bütünüyle bir cumhuriyet olduğu için, hiç bir birliğe ait olmadan tek başına ayakta durabıldığı için, istediği her transferi yapacak güçte olduğu için, kabul ediyorum en nefret edilen takım fenerbahçedir...

senden nefret ediyorum fenerbahcem askinla gozlerimi kor ettigin icin
    #221206 (wert, 08.05.2006 14:39 ~ 14:51)
  18. (bkz: meyve vermeyen agacı keserler)
    #221248 (MaRTyNs, 08.05.2006 14:53)
  19. fenerbahce ve digerleri
    #406420 (1.x.1, 08.07.2006 16:15)
  20. bız basarılıyız bızı cekemıyorsunuz dıyenlere atfen "galatasaray da zamanında bırak turkıyeyı avrupayı bıle ınlettı ama hıc bır zaman 17 takımı kendıne dusman etmedı.çünkü kimseyı kucuk gormedı aziz yıldırım gıbı" dedirtıyor baslık.
    #406423 (jakuzi, 08.07.2006 16:16)
  21. tamamiyle aziz yildirim'dan kaynaklanan ciddi bir sorundur.hiç bir başkan, futbol federasyonu başkanından büyük değilken bu adam kendi çapında tff'yi etkisi altına almaya çalışmaktadır.kulüpler birliğinin başına özhan canaydın getirildi diye bu birlikten çıkma kararı almış ve fenerbahçeyi 17+1 olarak gördüğünü de gizlememektedir.ligin son haftalarında aşağı yukarı "haluk ulusoy federasyonunda şampiyon olmamız zor" gibi laflar ima etmiş ve hatta "x hakemi beğenmiyorum ama hakem kurulu şu an görevinde kalabilir" gibi bir beyanatta da bulunarak kendisini süper ligin kralı olduğunu zannetmektedir.bre adam,sen ne hakla hangi hakemin hangi maça verileceğine karışabilirsin ??
    kişisel komplo teorim ise bu adamın yaptığı "istifa şovu" nun gerekçesinin,galatasaray'ın şampiyonluğu olayını biraz olsun arka plana atmak olduğudur.
    ben bu adam yüzünden eskiden hiç tartışmadığım fenerli arkadaşlarımla münakaşa ediyorum.ne hakkı var taraftarları fenerliler ve diğerleri diye ayırmaya ??
    #406431 (gothic evil, 08.07.2006 16:22 ~ 16:23)
  22. fenerbahce fasizminin yol açtığı doğal sonuç...
    #406436 (chazsmyr dhuunyl, 08.07.2006 16:24 ~ 16:44)
  23. kulupte bir tane sereften yoksun insan olunca
    veya birkac tane iste boyle oluyo yani
    #406439 (xavier, 08.07.2006 16:26)
  24. anadolu takımları arasında da nefret edilmesi sebebiyle çuvaldızı biraz da kendisine batırması gerekir diye düşünüyorum fenerbahçe nin.ayrıca şike skandalları konusunda her ne kadar galatasaray ve beşiktaş ın da olayları olsa da fenerbahçe genelde bu konuda liderliği bırakmaz.

bunların yanında fenerbahçe den nefret etme sebebim bunlardan çok daha farklıdır.benim nefret etme sebebim kulübün yönetim şekli ve futbolcu harcama makinesi olma alışkanlığıdır.herşeyden önce takım son derece vizyonsuzdur;son yıllarda avrupa da başarı istese de ne takımın yönetiliş şekli ne de transferler ve transferlerin yapılış şekli buna uygun değildir.galatasaray a acaip taktığından galatasaray ı yenerken beşiktaş a karşı feci ezildiği birçok maç olmuştur.bütün bunların yanında gelecek vadeden onca oyuncuyu dandik yabancı futbolcuların altında ezen,altyapısı olmayan bir kulüptür.yetişmiş topçuları alır kullanamaz satari,fatih terim başka bir takımın başındayken etik olmayan milyonlarca dolarlık bir teklif yapar,reddedilince çok şey istedi biz vazgeçtik der ve bok atar.
    #406445 (Disco Inferno, 08.07.2006 16:29)
  25. ellerinde stadları ve mağazaları dışında övünecek pek te bir şey bulunmayan, avrupa'da başarı göstermiş olan galatasaray'ımızın başarısının tesadüf olduğunu söyleyen bir başkanın olması ve hiç bir türk takımının avrupa'da başarılı olmasını istemeyen, vizyonunu sadece türkiye ligi şampiyonluğu ve galatasaray'ı yenmek olarak gören ve bunun dışında taraftarının ne kadar çirkef ve dönek olduğunu futbolcusunu döverek kanıtlayan bir takım olduğundan ötürü fenerbahçe en nefret edilen takımdır. evet fenerbahçe'den nefret ediyorum sevmiyorum arkadaş. ama bu nefreti körükleyen fenerbahçenin varoluşu değil. fenerbahçelilerin kendilerini yükseklerde görmesi herkesi aşşağalamaya çalışmasıdır ve her başarıyı küçümsemesindedir. gönül isterdi ki fenerbahçe'de avrupa'da başarılı olsun bende onu alkışlayayım ama maalesef fenerbahçe'nin bu yaptıklarından ötürü hiç bir şekilde fenerbahçeyi desteklemiyorum.

evet beşiktaş ve galatasaraylılar arasında bazı ufak çapta anlaşmazlıklar yaşanıyor. Yaşanması doğaldır ama bu hiç bir zaman çirkeflik boyutuna ulaşmıyor arada iki üç tane sivrilen olsa da bu hiçbir zaman nefrete dönüşmüyor. Ayrıca galatasaray ne zaman şampiyon olup sampiyonlar ligine katılsa o zaman avrupa'da diğer türk takımlarıda birşeyler yapabiliyor acaba galatasaray yabancı hakemleri mi satın alıyor?! neyse sanırım o kadar çok zengin değiliz biz. ama ne zaman fenerbahçe avrupa'ya gitse başka hiçbir takım hiçbir şey yapamıyor.fener dahil. al fenerbahçe tüm şampiyonluklar senin olsun, kupalar senin olsun.kupalara layiksin sen. değil mi? yabancı futbolcularınla şampiyon ol. etik olmayan oyuncu satın alma tekliflerinle futbolcular al ama vizyonu Türk olmayan takımları da yenmek olan bir takımın önünü kesme. Türk takımlarının önünü kesme. Biz hedeflerimize ulaşmak istiyoruz, biz Türkiye Cumhuriyeti'nin bir klübüyüz. Biz diğer Türk takımlarıyla birlikte avrupa'da başarıya ulaşmak isteriz. Biz hiçbir zaman fenerbahçe ve diğerleri diye Türk takımlarını ikiye bölmeyiz madem siz ayrılmak istiyorsunuz fenerbahçe cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti takımları olsun öyle bölün. gidin fenerbahçe cumhuriyetiniz sizin olsun. Ne Türkiye Cumhuriyeti'nin size ihtiyacı var ne de sizin Türkiye Cumhuriyetine.

Avrupa'ya giden tüm Turkiye Cumhuriyeti takımlarına başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun!
    #406604 (thelordie, 08.07.2006 17:52)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

en nefret edilen takimin fenerbahce olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en nefret edilen takimin fenerbahce olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en nefret edilen takimin fenerbahce olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mad world » xenon far » durduk yerde sinir olmak » salih kalyon » cenk erdem » eye queue » ucuncu dunya savasi guncesi » bu ne bicim hikaye boyle » her turk asker dogar » agzina girmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games