en meshur turk yalanlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. meshur turk yalanlari
  2. meshur msn yalanlari
  3. meshur avrupa yalanlari
  4. meshur erkek yalanlari
  5. meshur kadin yalanlari
  6. savas medyasinin meshur yalanlari
  7. firat haber ajansi nin meshur yalanlari
  8. turk yalanlari
  9. meshur turk dogrulari
  10. tipik turk yalanlari

© 2008 - uludağ sözlük

en meshur turk yalanlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en meshur turk yalanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en meshur turk yalanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bi siktir git dedirten teoriler » baslik acabilme yetenegi » mini etek giymenin teshircilik oldugunu dusunmek » yikilmadik ayaktayiz » uzuntuyu unutmak icin uyumak » hayim revivo » arkasina saklanilan dogmatik kavramlar » penis deliginin icine ince tel sokulmasi » scar symmetry » oruc tutmuyorum ama karnim ac » behind of the scenes » cm diyorsa dogrudur futbolcusu » 31 mayis 2003 diyarbakirspor elazigspor maci » mystiquewarrior » dave seaman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » my little pony » ncldlbz » ders calismasi gerekirken sozlukte takilan aygir » full metal jacket » bir turkiye cumhuriyeti vatandasi olarak soruyorum » how i met your mother » sevgiliye verilebilecek en guzel hediye » tektekcilik » erkeklerin kizlardan msn isteme sebepleri » oyunlu hesap makinesi » sayisal muzik calar » ya ne olacakti » basortulu kizlar kasedimi almasin » istanbul universitesi muhendislik fakultesi » koca haydar